25 aprilie 2024
VIDEO! Mii de porumbei au ajuns la Târgovişte!

VIDEO! Mii de porumbei au ajuns la Târgovişte!

porumbeit2Mii de porumbei au ajuns in acest sfarsit de saptamana la Targoviste.

Mesagerii pacii asteapta pana duminica seara sa fie admirati la o expozitie de profil, unde s-au adunat crescatori din toata tara.

Inca de la deschidere, vizitatorii s-au ingramadit pe langa inaripate, pe care proprietarii nu mai contenesc sa le laude.

La expozitia deschisa in acest weekend la Targoviste si-au gasit loc mii porumbei din diferite specii, care s-au lasat indelung admirati.

Frumusetea inaripatelor i-a cucerit pe vizitatori, dar nici performantele nu sunt de ignorat.

Desi au nevoie de ore in sir de ingrijire, zilnic, iar costurile pentru hrana, suplimente si medicamente sunt destul de piperate, cei cu adevarat pasionati spun ca merita efortul.

Barbat: “Trei locuri de 1 am avut la nivel national.

Reporter: De ce pasiunea pentru porumbei?

Barbat: E cea mai frumoasa, de mic, nu renunt niciodata! Familia si porumbeii sunt cele mai importante.”

In plus, rezultatele nu intarzie sa apara.

George Stefan, columbofil: “Numai campioni, tatal lui este un Hermes suta la suta, mama, Devert… e locul 3 la as fond, palmares.”

Florin Savu-columbofil: “E o femela de doua ori campioana nationala. Locul 5 in Dortmund. O performanta greu de egalat.”

porumbeitVizitatori s-au adunat din toate colturile tarii. Acest domn, de loc din Medias, spune ca nu regreta drumul facut.

porumbeit1Cornel Groza-vizitator expozitie: “Sunt multumit, sunt fericit ca am ajuns dupa 6 ani la expozitia asta de la Targoviste, care intotdeauna este de neegalat.”

Si nu a fost singurul incantat.

Alexandru Micu-vizitator expozitie: “E o pasiune foarte mare, ii admir foarte mult, sunt niste pasari foarte linistite, ii iubesc foarte mult.”

Expozitia, cu intrare gratuita, isi va inchide duminica seara.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial