19 aprilie 2024

VIDEO IMPRESIONANT – Ajută-l pe Ionuț să meargă! Postea lui îți sfâșie sufletul…

ionutz3Un baiat de 15 ani din judetul Dambovita are nevoie de ajutor pentru a castiga lupta cu o boala cumplita. Ionut sufera de tetrapareza spastica si a suportat pana acum opt operatii.

Mai urmeaza una la coloana vertebrala, care l-ar ajuta sa se tina pe picioare si chiar sa mearga. Interventia este insa foarte riscanta si poate fi realizata doar la o clinica privata. Costa 15.000 de euro si parintii lui Ionut, oameni modesti, nu au acesti bani.

Cei care vor sa il ajute pe Ionut, pot face donatii in contul RO65RNCB 01320 6539 6570002, deschis pe numele mamei lui Ionut, Manuela Stefan.

Ionut: “M-as multumi si cu carje si cu cadru, numai sa ma pot deplasa singur.”

Cu privirea plecata, Ionut spera ca Dumnezeu prin oamenii buni sa faca o minune pentru el. Vrea sa mearga la scoala impreuna cu alti copii, dar nu poate. Profesorii vin la el acasa pentru a-i preda lectiile.

ionutz1Reporter: “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”
Ionut Stefan: “Vreau, cercetator, farmacist.”
Reporter: “De ce?”
Ionut Stefan: “Pentru a gasi un leac pentru boala mea, fireste. As vrea sa salvez si alti copii.”

Necazurile lui Ionut au inceput inca de cand a venit pe lume. Parintii s-au straduit sa-l vindece, dar acum sunt la capatul puterilor.

Manuela Stefan, mama lui Ionut: “S-a nascut cu tetrapareza spastica, am facut opt interventii, acum are nevoie de aceasta interventie pentru colaoana.”
Reporter: “Va permiteti aceasta interventie?”
Manuela Stefan: “Nu, aceasta interventie este chiar peste puterile noastre financiare, celelalte le-am suportat singuri, dar acum avem nevoie ca nu ne putem permite.”

ionutz4Viorica Stefan, bunica lui Ionut: “De cand s-a nascut, bolnav si acum s-a accentuat mai rau. Dintr-o operatie la sold i s-a strambat coloana. Nu mai poate sa respire, i s-a dus foarte mult coloana.”

Profesorii lui Ionut sunt alaturi de el si il sustin zi de zi:

Aurora Zamfir, diriginta lui Ionut: “Ionut e un copil deosebit, e istet, inteligent, prinde repede, e sensibil. E foarte optimist, mi se face pielea gainii de cate ori imi spune ca mai urmeaza o operatie, ca trebuie sa fie optimist, ca mama lui l-a invatat asa.”

ionutz5Raluca Ghimes, profesoara de muzica a lui Ionut: “Un asemenea caz si cand auzi atatea lucruri despre el, sa vii sa il vezi, sa lucrezi cu el e foarte greu.”

Iuliana Viorica Tudor, profesorul de sprijin: “Constientizeaza foarte bine greutatile, are idealuri mari, vrea sa devina farmacist sau genetician pentru a gasi leacuri, il citez, pentru afectiunea lui, ca sa poata ajuta si alti copii sau persoane intr-o situatie asemenanatoare.”

ionutz2Ionut stie ca ai lui nu au bani pentru a-l trata, dar multumeste cerului ca are o familie minunata.

Ionut: “Parintii mei sunt foarte buni, nu cred ca as fi putut sa cer mai mult.”

O clinica privata din Bucuresti a invitat un specialist strain cu mare experienta sa vina in tara si sa-l opereze pe Ionut. In acest fel, sansele de reusita sunt mai mari, dar interventia costa 15.000 de euro.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial