18 aprilie 2024

VIDEO! Imaginile surprinse imediat după tragedia de la Dragodana! Tirul a luat viaţa pasagerului din dreapta

acc-gaesti1Sfarsit de drum pentru un barbat din Targoviste. Omul a murit pe loc dupa ce masina in care se afla a fost izbita de un TIR intr-o curba.

Politistii trebuie sa afle acum daca soferul mastodontului a adormit la volan si a provocat tragedia, sau pur si simplu a intervenit o defectiune tehnica.

Accidentul a avut loc pe Drumul National 72, ce leaga Gaesti de Targoviste. Intr-o curba deosebit de periculoasa, soferul unui TIR a patruns pe sensul celalalt de mers si a intrat intr-o masina care circula regulamentar.

Martor: TIR-ul venea de la Targoviste, nu a mai apucat sa ia toata curba si a intrat frontal in Jeep. Eu eram in spatele lui, pana a venit salvarea ne-am chinuit sa-l scoatem eu cu un baiat, dar degeaba, nu au mai avut ce sa-i faca.

Impactul a fost fatal pentru pasagerul in varsta de 46 de ani de pe locul din dreapta, pentru care nu s-a mai putut face nimic. Soferul autoturismului a scapat nevatamat.

Misiunea anchetatorilor este sa afle din ce cauza s-a produs tragicul eveniment, daca soferul TIR-ului a atipit la volan sau de vina pentru nenorocire ar fi o defectiune tehnica. Politistii deschis un dosar penal pentru uciedere din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial