25 aprilie 2024
VIDEO – Imagini ŞOCANTE, la Găeşti, unde Iuliana Grigorescu a fost omorâtă pe trecerea de pietoni de şoferul unui BMW

VIDEO – Imagini ŞOCANTE, la Găeşti, unde Iuliana Grigorescu a fost omorâtă pe trecerea de pietoni de şoferul unui BMW

aiulAu apărut imagini noi cu momentul în care o angajată a fabricii de frigidere din Găeşti a fost izbită mortal pe o trecerea de pietoni, din fata întreprinderii.

Şoferul, un tânăr de 20 de ani, a fugit de la faţa locului, şi-a abandonat maşina pe un câmp, apoi s-a ascuns într-o pădure. El a fost prins şi arestat pentru 30 de zile.

aiul4Scenele îngrozitoare au fost surprinse de camerele de supraveghere din Găeşti. Pe imagini se vede cum femeia, care abia ieşise de la serviciu, apuca să traverseze până la jumătatea trecerii de pietoni, apoi încearcă să scape din calea maşinii care se îndrepta spre ea. Nu a mai apucat. Femeia de 40 de ani a fost aruncată câţiva metri în aer. După momentul impactului, şoferul şi-a continua drumul.

aiul5“Nu aveam viteză, mi-a sărit dintre maşini. M-am speriat, îmi pare extrem de rău, n-am cuvinte să pot spune cât de rău îmi pare”, declară şoferul.

Tânărul conducea fără permis şi a fost prins de poliţişti într-o pădure, la câţiva kilometri de locul accidentului. Îşi abandonase maşina pe un câmp şi se ascunsese. Un câine poliţist a reuşit să-i dea însă de urma lui.
aiul6Inspector Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “După impact, bărbatul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei. La scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe raza localităţii Mogoşani.”

Pe numele şoferului de 20 de ani a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere fără permis, iar judecătorii au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

aiul6Dacă va fi găsit vinovat, risca până la 5 ani în spatele gratiilor.

aiul3Biata femeie care a pierit a lăsat în urmă doi copii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial