20 aprilie 2024

VIDEO! Imagini dure, surprinse de camerele de supraveghere! Bătuţi pentru că au refuzat să le dea de băut!

batuti3Doi barbati din Ionesti, judetul Dambovita, au fost batuti crunt in fata unui bar si au avut apoi nevoie de ingrijiri medicale. Victimele povestesc ca agresorii sunt doi tineri din sat care initial le-au cerut de baut, dar au fost refuzati.

Furiosi, au sarit la bataie, iar scenele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere ale localului.

Una dintre victime, in varsta de 33 de ani, povesteste ca se intorcea de la serviciu si a poposit la bar unde si-a intalnit un amic.

A discutat in liniste si pace, pana cand doi tineri au pretins sa fie cinstiti cu cate-un pahar.

batuti2Constantin Radu, victima:A luat o uluca din gard si nu am vazut, ca daca vedeam ma feream. M-a lovit in cap, in buza. Mi-au spus niste baieti ca au tras de mine ca sa ii cinstesc.”

Elena Radu, mama victimei
: Batut, plin de sange, sedea pe pat si nu spunea nimic. Uite, l-a nenorocit, l-a dat cu capul de stalp”

batuti1Ghiroghita Radu, bunica victimei: “Are 9 copci in cap, are ochiul umflat, era negru, are buza crapata”

Reporter: De ce l-au batut?

Ghiorghita Radu: “Ca le-a cerut sa le dea de bautura si el nu le-a dat”.

batutiTanarul a scapat cu fuga. La fel si amicul lui – batut crunt, la randul sau, de tinerii enervati ca nu au primit de baut.

Ion Tataru, victima
: “Eu am vrut sa il iau pe colegul, sa il duc acasa, n-au vrut cu niciun chip, tot cu ochii la buzunare, sa ii ia banii. Cineva mi-a dat un pumn. Am sarit gardul la cineva sa scap, cine stie ce se intampla”.

Politistilor nu le-a fost greu sa ii identifice pe agresori. Tot satul ii stie si, in plus, inregistrarile facute de camerele de supraveghere ale localului sunt probe incontestabile la dosar.

Cei doi suspecti, de 21 si 26 de ani, sunt cercetati de politisti intr-un dosar penal pentru loviri si alte violente. Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca pana la 3 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial