29 martie 2024
VIDEO! În goană, spre moarte! Tinerii care au pierit la Burduca n-au avut nicio şansă! Acul kilometrajului s-a oprit la 160!

VIDEO! În goană, spre moarte! Tinerii care au pierit la Burduca n-au avut nicio şansă! Acul kilometrajului s-a oprit la 160!

acAccident infiorator luni dimineata, pe un drum din judetul Dambovita. Doi baieti de 16 si 24 de ani, si o fata de 18 ani, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a prabusit de pe un pod si s-a infipt in malul unui rau.

Cei trei petrecusera pana in zori la o nunta si se indreptau spre casa. Soferul mergea cu viteza foarte mare, spun martorii. De altfel, acul kilometrajului s-a oprit la 160. La locul accidentului au ajuns mirii si invitatii lor.

Tinerii se distrasera toata noaptea la nunta unor prieteni si pornisera spre casa. Mai aveau doar cativa kilometri pana la destinatie, insa n-au mai ajuns. Impactul a fost atat de violent incat toti trei au murit pe loc.

wiMartorii povestesc ca soferul ar fi venit cu viteza. La un moment dat n-a mai reusit sa stapaneasca volanul, iar pe pod, a rupt balustrada si s-a infipt cu masina in malul raului. Din nefericire, niciunul dintre tineri nu a mai supravietuit.

La fata locului au venit si mirii la nunta carora tinerii petrecusera, dar si mai multi nuntasi, in stare de soc dupa ce au aflat de nenorocire.

Politistii au gasit in masina o sticla de whisky. Ei fac cercetari pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul si daca soferul bause inainte de a porni la drum.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial