24 aprilie 2024

VIDEO EXCLUSIV! Imaginile din CASA ORORILOR! Scheletul care a îngrozit satul!

ingro3Caz infiorator intr-o localitate din Dambovita. Criminalistii au gasit in curtea unei case cadavrul unui copil ingropat acolo in urma trei ani.

Mama si tatal au fost retinuti si sunt suspectati ca l-au ucis pe baietelul care era pe atunci de scoala primara. Totul s-a aflat dupa ce un alt fiu, in varsta de 15 ani, a fugit de acasa. Gasit in viata, adolescentul a povestit terorizat ce ascunde locuinta parinteasca, unde nu a mai vrut sa se intoarca sub niciun chip.

Criminalistii au sapat in gradina, la 50 de metri de casa, in locul indicat de baiatul de 15 ani. Si au gasit acolo ramasitele unui copil de sase ani.

Ghiorghita Niculae, vecina: “S-a descoperit ca a mai avut un copil si l-a gasit ingropat in gradina.”

Nimeni nu a stiut care a fost cu adevarat soarta baietelului dat disparut acum aproape 3 ani. Parintii le-au spus vecinilor ca l-au lasat in grija statului, iar cunoscutii i-au crezut. Grav este ca si autoritatile locale au luat de buna aceasta varianta si nu au facut nicio verificare.

Ion Niculae, vecin: ”Dintr-o data a disparut copilul… A spus ca l-a dus la o casa de copii”.

Oamenii spun ca tatal se purta foarte urat cu toti cei sase copii. Cand cel mai mare dintre baieti a fugit de acasa, parintii au alertat politia. Agentii au inceput cercetarile, fara sa isi imagineze ce secret sinistru ascund cei doi soti. Saptamana trecuta, mama il ruga cu ochii in lacrimi pe fiul ei sa se intoarca.

“Vino acasa, ca mamica ta nu iti face nimic. Gandeste-te la suferinta mea si la fratiotrii tai, mamica… Lumea din sat a vorbit ca e batut… L-a luat l-a detectorul de minciuni pe el, a iesit detectorul curat. N-a fost certat, n-a fost batut”, spunea Letitia Bonghila, mama copiilor, pe data de 25 septembrie.

Dragos Bonghila, tatal copiilor: “Eu ma tem ca e mana de om de-aici din sat, c-a disparut pe mana de om de-aici din sat”.

Politistii l-au gasit pe adolescent la o stana. Cand au vrut sa il duca la ai lui, a refuzat categoric si a cerut sa fie internat intr-un centru de plasament. Acolo a marturisit ca tatal il bate, dar si ca unul dintre fratiorii lui este ingropat in curte.

Cerasela Gurgu, purtatorul de cuvant al DGASPC Dambovita: “Copilul a povestit despre un deces al unui frate, care ar fi survenit in urma loviturilor aplicate de concubinul mamei”.

Florina Calota, vecina: “Cum sa stii ca e copilul tau ingropat in gradina si sa mai traiesti trei ani de zile?!”

Cei doi parinti iresponsabili sunt cercetati in stare de libertate. Copiii au fost preluati de urgenta de autoritati.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial