28 martie 2024

VIDEO EXCLUSIV! Expertize antropologice în cazul înfiorător de la Serdanu! Verdictul procurorilor: OMOR!

ingro2Romania anului 2014, saraca si lipsita de civilizatie, ascunde adevaruri infricosatoare. Sta marturie cazul baietelului din Dambovita, gasit ingropat in curtea casei.

Procurorii au cerut expertize antropologice si incearca sa puna cap la cap aceasta poveste oribila in care chiar parintii sunt suspectii principali.

Adevarul nu ar fi iesit niciodata la iveala daca fiul cel mare al celor doi nu fugea in lume, satul de batai si de viata chinuita. Atat el cat si ceilalti patru frati, supravietuitori, au fost luati in regim de urgenta de asistentii sociali. Suferintele din suflet sunt insa cel mai greu de sters.

Ancheta la fata locului inca nu s-a terminat. Procurorii au sigilat locuinta. Nimeni nu are voie sa paseasca in casa ororoilor. Cei doi soti sunt de negasit. Vecinii spun ca nu vor sa-i mai vada aici pentru ca ori de cate ori consuma alcool barbatul devenea extrem de violent.

“Eu si acum tremur, nici nu pot sa mai vorbesc, nici nu pot sa vorbesc, tremur, asa ceva nu s-a vazut”, spune un vecin.

Barbatul pentru care fiul cel mare trudea prin curte isi aminteste ca adolescentul era din ce in ce mai tacut in ultima perioada si parea ca-i apasa sufletul ceva. Nu a vrut sa destanuie nimic pana cand nu a fugit de acasa

Cei cinci frati sunt acum in grija asistentilor sociali. Specialistii incearca sa le salveze copilaria.

Procurorilor inca nu le este clar cum a murit copilul de sase ani.

Dorel Stanescu, procuror de caz: “S-a dispus o incepere de urmarire penala sub aspectul savarsirii unei infractiuni de omor”.

Pana cand rezultatele expertizelor nu vor fi gata, cei doi suspecti vor fi cercetati in stare de libertate. Urmeaza ca judecatorii sa decida daca ei vor fi sau nu decazuti din drepturile parintesti.

sursa – Știrile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial