20 aprilie 2024
VIDEO EMOŢIONANT! Uite câtă suferinţă a lăsat în urmă poliţistul Marius Cârstea! Cei ce l-au iubit sunt SFÂŞIAŢI DE DURERE

VIDEO EMOŢIONANT! Uite câtă suferinţă a lăsat în urmă poliţistul Marius Cârstea! Cei ce l-au iubit sunt SFÂŞIAŢI DE DURERE

Parintii, cele doua surori, dar si fostii camarazi sunt extrem de indurerati. Nu inteleg cum a ajuns Marius sa provoace atata suferinta.

Ei sustin in continuare ca Alexandra, iubita politistului, l-ar fi adus in pragul disperarii. Rudele ei povestesc contrariul.

Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe subofiterul Marius Carstea. Pe toti i-a cutremurat gestul lui.

Se pare ca tanarul era macinat de gelozie si nu a putut sa isi imagineze viata fara iubita lui.

”Suntem terminat definitiv, ce sa mai vorbesc! V-am aratat albumul lui, unde l-am crescut, unde a muncit, am muncit pentru el si uite unde mi-e astazi, pentru ce?!”, spune Gheorghe Carstea, tatal politistului.

Cei din familia Alexandrei o gasesc vinovata pe mama politistului. Din cauza acesteia relatia dintre cei doi s-ar fi destramat. Femeia nu ar fi placut-o pe tanara pe care o acuza ca l-a despartit pe Marius de nevasta.

Mai mult, ar fi alungat-o din casa in care locuiau cu totii. Tocmai de aceea fata a decis sa il lase pe agent.

“Nu sunt de vina cu nimic domnule, n-am fost langa ei, n-am vazut nimic, nu stiu ce s-a intamplat, decat i-am invatat de bine si pe ea si pe el, i-am spus si eu am fete si tu ai mama, tata, cred ca ti-a dat un sfat, nu sa faci rau la lume … Ce-am avut mai drag, mi-a luat…Fata ne-a amenintat de gestul asta si noi nu ne-am dat seama, am zis ca a zis la iuteala…”, a spus Maria Carstea, mama politistului.

Una dintre surorile lui Marius povesteste ca politistul incepuse o alta relatie dupa ce s-a despartit de la Alexandra insa geloasa fata ar fi inceput sa il ameninte.

“Nu e mama de vina, n-a fost nimeni de vina. Ea a fost de vina ca nu l-a lasat sa stea…A zis ca n-o sa ni-l lase, ca-l ia dupa ea. Pe Elena o suna mereu si o ameninta ca nu il lasa ca i-l ia ei”, spune Ionela, sora politistului.

“Ganditi-va ca ne-a luat ce-am avut mai drag! Mai mult de atat nu poate sa ne ia nimeni!” – Ion Carstea.

Sambata va fi condusa pe ultimul drum si Alexandra.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial