18 aprilie 2024

VIDEO! Doi soţi din Gheboieni, jefuiţi de banii de înmormântare!

jefu1Doi soti in varsta din judetul Dambovita au ramas fara banii pe care cu greu ii pusesera de-o parte, pentru zile negre. Au fost pradati, cred ei, de trei femei venite la poarta chipurile sa cumpere tuica.

Cei doi soti le-au poftit amabili in curte pe cliente si le-au deschis usile casei. Dar, dupa plecarea lor, oamenii au constatat le-au disparut toate economiile: 21 de mii de lei. Batranii banuiesc ca hoatele au actionat la pont.

“Aici erau banisorii mei, infasurati in tipla, ii vaz in ochii mei. Si masa a dat-o la loc..nimic, nimic, n-a deranjat…”, spune femeia jefuita.

jefuCei doi soti locuiesc la marginea satului Gheboieni. S-au bucurat cand la poarta a oprit o masina din care au coborat trei femei dornice sa cumpere tuica. Le-au primit pe toate trei in curte fara sa la treaca prin cap ca ele aveau un plan de jaf. Una a cerut sa mearga in beci sa vada damigenele cu tuica si, in acelasi timp, alta a vrut la toaleta. In acest timp, nestingherita, a treia a dat lovitura la banii din casa.

“Ailalta, care a mers prima data, cam iute, stiti…sa mearga la nevasta, la beci. Iar ailalta, i-a zis asta, nu te duci si tu la WC? Si a mers si aia la WC”, spune barbatul pagubit.

jefu2Totul a durat cateva minute. Individele s-au reintalnit in curte si au plecat grabite culmea, fara sa fi cumparat ceva. Batranii si-au dat seama ca au fost jefuiti abia a doua zi cand le-a venit pensia si au vrut sa mai puna ceva bani de-o parte.

Cei doi soti banuiesc ca hoatele au actionat la pont. Altfel nu isi explica cum a fost posibil ca femeia care a dat lovitura sa nu deranjeze nimic prin casa. A mers direct la ascunzatoarea unde erau cele 21 de mii de lei. Cand si-au dat seama ca nu mai au niciun ban in locuinta, oamenii au inteles ca au fost pradati. Au sunat imediat la politie. Acum suspectele sunt cautate pentru a fi aduse la audieri. Politistii au deschis un dosar penal pentru furt, iar daca vor fi gasite vinovate, individele risca pana la 7 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial