24 aprilie 2024
VIDEO! Doi bătrâni din Târgovişte au rămas fără toate economiile după ce au primit în casă trei necunoscuţi!

VIDEO! Doi bătrâni din Târgovişte au rămas fără toate economiile după ce au primit în casă trei necunoscuţi!

batraniinselatiBuna credinta i-a lasat cu buzunarele goale pe doi soti din Targoviste, in varsta de 80 de ani. Batranii au ramas fara toate economiile, dupa ce 3 necunoscuti le-au intrat in casa cu pretextul ca vor sa cumpere aparatura si haine vechi.

Dupa aceasta “vizita”, oamenii s-au trezit fara banii stransi pentru zile negre: peste 3 mii de euro si mai bine de 5 mii de lei.

Cei doi batrani au copiii plecati la munca, in strainatate, si locuiesc singuri. Oamenii povestesc ca au fost abordati de o tanara.

Jenica Tanase, proprietara pagubita: “A venit o femeie, ne-a captat pe strada. Doamna, saru-mana, colectam aragaze vechi si haine vechi. Zic, am si eu o haina. Zice, noi platim bine, 150 de lei.”

Fara sa se gandeasca la ceva rau, cei doi soti au primit-o in casa pe tanara care era insotita de inca o femeie si un barbat. Indivizii au avut, se pare, un plan bine pus la punct. In timp ce una dintre suspecte o tinea de vorba pe batrana si cerea diverse lucruri din bucatarie, cealalta, impreuna cu barbatul, au stat cu ochii pe batran.

Niculae Tanase, proprietarul pagubit: “M-am dus la sifonier sa scot banii de acolo. Cand m-am dus eu incolo, ea a venit dupa mine, eu n-am stiut si a luat banii.”

Jenica Tanase, proprietara pagubita: “Cati bani v-au luat? 3200 de euro si 5150 de lei. De 10 ani strangem, sa avem si noi pentru inmormantare, pentru o boala.”

Dorina Marica, nepoata pagubitilor: “I-au vazut mai in varsta, au profitat, sunt versati, stiu cum sa manipuleze, orice batran sa fie atent, sa nu mai bage, pe nimeni in casa.”

Dupa ce si-au dat seama ca au fost inselati si au ramas fara bani, pagubitii au anuntat politia.

Acum politistii sunt pe urmele suspectilor, iar daca vor fi prinsi acestia risca pana la 7 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial