29 martie 2024

VIDEO DEMENȚIAL! Bărbatul din Găești pentru care băutura-i mai sfântă decât viața. Cum a ajuns la spital, lovit de o mașină

togaCele trei carari l-au dus, miercuri seara, pe un barbat din Gaesti de la carciuma direct la spital.

Omul a baut 2 litri de tuica, dupa care a iesit sa-si cumpere tigari, doar ca nu a mai mers pana la trecerea de pietoni si a traversat direct printre masini. Un sofer care circula regulamentar nu a mai avut timp sa franeze si l-a lovit.

toga1Pietonul imprudent  si afumat a avut noroc si a scapat cu rani usoare. Barbatul in varsta de 38 de ani este liber profesionist si recunoaste el insusi ca ii place sa bea. Mai ales de cand sotia l-a parasit si a plecat cu cei doi baieti pe care-i aveau impreuna.

Ion Togan, victima: Cat am baut? Eu beau intr-una.

Reporter: Ce ati baut? Vin, bere?

Ion Togan, victima: Tuica.

Reporter: Cat?

Ion Togan, victima: Doua kile.

Reporter: Ati putut sa duceti doi litri?

Ion Togan, victima: Duc mai mult.

Reporter: De ce v-a lasat sotia?

Ion Togan, victima: De la bautura.

Reporter: Si continuati sa beti?

Ion Togan, victima: Da.

toga2Miercuri seara, omul s-a cinstit bine, iar la un moment dat a iesit sa-si cumpere tigari. Numai ca a vrut sa traverseze printr-un loc nepermis, ca sa ajunga mai repede la magazin. O masina care circula regulamentar l-a lovit.

Accidentul a avut loc la doar cateva sute de metri de sediul spitalului din oras. Ambulanta a ajuns imediat la fata locului, l-a preluat pe ranit si l-a dus la camera de garda. Medicii spun ca il vor tine sub observatie 24 de ore.

seltPrezenta leziuni minore, dar era in stare de ebrietate avansata, confirmata de alcoolemie, 1,38“, a spus Cristina Seltea, Spitalul Gaesti.

Barbatul este acum cercetat de politisti pentru ca a traversat neregulamentar si cel mai probabil va fi amendat. Soferul – chinez – a dat si el declaratii, dar are toate sansele sa scape de acuzatia de vatamare corporala din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial