20 aprilie 2024
VIDEO CUTREMURĂTOR! Filmul complet al crimei de la Moreni! Fiul adoptiv şi-a măcelărit mama cu 38 de lovituri de cuţit!

VIDEO CUTREMURĂTOR! Filmul complet al crimei de la Moreni! Fiul adoptiv şi-a măcelărit mama cu 38 de lovituri de cuţit!

Povestea baiatului de numai 15 ani care si-a ucis cu bestialitate mama adoptiva, a cutremurat o tara intreaga! Nervos ca mama nu i-a mai platit factura de internet, copilul a luat un cutit si a lovit-o pana cand s-a prabusit, fara suflare!

Tatal nu isi poate reveni din soc. Intr-o clipa, cel pe care l-a crescut ca pe propriul copil, i-a nenorocit familia, si-a nenorocit propria viata! Tragedia s-a petrecut exact in ziua in care parintii ar fi trebuit sa sarbatoreasca 16 ani de casnicie… Baiatul isi petrecea ore in sir in fata calculatorului. La o sala de internet sau acasa. Incepuse sa lipseasca de la scoala. Hotarata sa puna ordine in viata adolescentului, mama a refuzat sa ii mai plateasca abonamentul de internet.

Totul s-a intamplat dimineata, cand femeia a ramas singura in casa, cu fiul ei. Au avut, se pare, o discutie mai aprinsa, legata de situatia scolara. Cand mama i-a spus ca va merge cu el la scoala, adolescentul si-a iesit din minti! A luat un cutit de bucatarie si a injunghiat-o.

Apoi, baiatul a ravasit apartamentul, a luat cateva sute de euro si a fugit. S-a dus la sala de internet, unde isi facea veacul de obicei. A stat acolo cateva ore bune, fara sa dea de banuit. S-a comportat normal, ca si cum nimic nu se intamplase.

Adriana Motruc il crestea de cand baiatul avea numai 4 luni. L-a infiat dupa ce mama naturala, sora ei, a murit. Tatal natural, se pare ca avea probleme cu alcoolul si era foarte violent. La scurt timp dupa moartea mamei, barbatul a disparut. Nimeni nu mai stie nimic de el.

L-a iubit si l-a crescut ca pe propriul copil. Incerca sa ii ofere totul. Se intorsese de doua saptamani din Italia, unde muncise ca sa stranga niste banuti.

Barbatul a inmarmurit cand a ajuns acasa si si-a gasit sotia fara suflare, intr-o balta de sange! Cand a inteles ca propriul fiu a fost capabil de o asemenea oroare, a simtit ca totul se prabuseste in jurul sau.

Cand totul a iesit la iveala, Ionut s-a predat. Le-a povestit oamenilor legii totul: cum a inceput cearta dintre el si mama adoptiva, cum s-a razbunat pe ea macelarind-o si cum a aruncat, apoi, cutitul intr-un container.

Parintii baiatului au facut tot ce le-a stat in puteri pentru copilul lor, sa nu duca lipsa de nimic. Mama a muncit in fabrica de confectii de la Moreni iar dupa ce aceasta fabrica s-a inchis, a plecat la munca in Italia.

Tatal a lucrat ca sudor in Cernavoda. Cand nu s-au mai ajuns cu banii, barbatul a plecat si el la munca in strainatate, in Dubai si in Kuweit. Parintii ar fi facut orice sacrificiu pentru baiat. Ar fi vrut sa ii poata darui TOTUL.

Elevul se afla acum intr-o clinica de psihiatrie, unde specialistii vor stabili daca a avut sau nu discernamant atunci cand si-a ucis mama

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial