24 aprilie 2024

VIDEO! Clipe de groază pentru o femeie din Târgoviște! “ÎȚI TAI GÂTUL CA LA PUI!”

jefutO pensionara de 80 de ani, din Targoviste, povesteste ca a trecut prin clipe de groaza, dupa ce a facut greseala de a primi in casa doua necunoscute.

Individele au pretins ca sunt de la primarie si vor sa ii dea 50 de lei drept ajutor social, dar au ajuns sa o ameninte cu moartea si sa-i fure pensia. Politia inca nu a reusit sa le prinda.

Batrana este vaduva de sapte ani si locuieste singura in centrul orasului. Cand le-a primit pe necunoscute in casa, batrana nici nu banuia ce urma sa se intample. Povesteste ca una dintre ele i-a inmanat o banconta de 200 de lei si i-a cerut restul. Asa au aflat hoatele unde isi tinea pensionara banii.

Cealalta femeie s-a strecurat in sufragerie si i-a cotrobait prin lucruri, dupa alte valori. Cand si-a dat seama ca se intampla ceva necurat, batrana a vrut sa tipe dupa ajutor, dar s-a trezit cu un cutit pus la gat.

jefut1Steliana Matei, proprietara jefuita: “Cand a facut asa, a zis: ‘Daca zici un cuvant, iti iau gatul imediat ca la pui!’ Si mi-a dat doua palme si m-a prins si de par…”

Femeia povesteste ca se intorcea de la un magazin cand a fost abordata in lift de cele doua necunoscute.

“Suntem trimise de la primarie, uitati legitimatia, pentru ca aveti pensia mai mica, sunteti trecuta pentru ajutoare. Sa va dau 50 de lei”,
a spus pensionara ce i-au comunicat cele doua femei.

jefut2Vecinii spun ca nu trebuie sub nicio forma sa ai incredere in tot felul de pretinsi binefacatori, care se grabesc sa-ti ofere bani.

Politistii din Targoviste sunt in alerta si incearca sa dea de urmele celor doua suspecte. Daca vor fi prinse si gasite vinovate pentru furt si amenintare, individele risca pana la 7 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial