19 aprilie 2024

VIDEO! Cel mai bun prieten al său era amantul fiicei sale de 13 ani! Caz șocant în Dâmbovița!

abuz3Soc si indignare intr-o familie din Dambovita, dupa ce parintii au aflat ca fiica lor de 13 ani are o relatie cu un barbat de 36 de ani.

Culmea este ca individul a fost pana de curand cel mai bun prieten al tatalui fetei si a profitat se pare de bunele relatii si increderea pe care toata familia o avea in el.

Reclamat la politie, barbatul le-a spus cu seninatate anchetatorilor ca nu a fortat-o in niciun fel pe adolescenta si ca ea ar fi raspuns cu entuziasm avansurilor lui.

Copila provine dintr-o familie sarmana si este cea mare dintre cei cinci frati. Parintii ei lucreaza cu ziua prin sat si, mai mult plecati de acasa, n-au bagat de seama ca fata lor se vede tot mai des cu barbatul de 36 de ani. Totul a iesit la iveala cand tatal a descoperit niste mesaje in telefonul fiicei lui.

Tot satul vorbeste acum de aceasta poveste. Oamenii spun despre barbat ca a stat mai multi ani la inchisoare, pentru furturi si scandaluri.

“I-a stricat copilaria fetei, era o fata frumoasa, retrasa. De oameni saraci, 5 copii la parinti, nu ma gandeam la asa ceva. Treaba lui, raspunde ce a facut”, a declarat un vecin.

Asistentii sociali au mers acasa la fata si urmeaza sa o aduca in fata psihologilor, care ar trebui sa o ajute sa inteleaga ca e totusi prea mica pentru o asemenea relatie.

Dupa ce parintii au depus o plangere la politie impotriva barbatului, el a fost acuzat de relatii sexuale cu o minora si a fost audiat de anchetatori. Iar porcurorii au decis sa il cerceteze in libertate.  Daca va fi gasit vinovat, el risca sa stea pana la 10 ani in spatele gratiilor.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial