VIDEO! Ce declarații a făcut Adrian Țuțuianu la început de an! “Cred că am fost un ministru bun” | TargovisteNEWS

VIDEO! Ce declarații a făcut Adrian Țuțuianu la început de an! “Cred că am fost un ministru bun”

BUCURESTI - PROIECT DE REABILITARE - CRUCE - CARAIMANAdrian Țuțuianu e mulțumit de munca depusă în cele două luni petrecute în fruntea Ministerului Apărării Naționale, după cum a declarat în emisiunea “Față în față” de la Columna TV.

“Cred că am fost un ministru bun, nu o spun lipsit de modestie, ci știu bine ce am făcut la Ministerul Apărării Naționale. Sunt mândru că am reușit în aceste două luni de zile acest program de înzestrare. Sunt mulțumit că sunt cel care a inițiat procedurile de achiziție pentru rachetele Patriot, pentru escadrilele noi de avioane F-16 și F-35, e un program pe 10 de ani de zile, achiziția dr rachete Himars. Sunt contracte Guvern la Guvern. (…) Am stat puțin, dar niște urme am lăsat. Am o mare satisfacție că sunt sunat astăzi de generali, începând cu șeful Statului Major General, de oameni cu care am lucrat și care regretă plecarea mea din Ministerul Apărării Naționale.”, a declarat Adrian Țuțuianu la Columna TV, în emisiunea “Față în față”.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]