29 martie 2024

VIDEO! Ce-au aflat anchetatorii despre deţinutul care a fugit de la Găeşti! Uite cine a mai dispărut!

crimmiAlerta in Dambovita, unde un detinut de 40 de ani, care primise o permisie de 24 de ore, nu s-a mai intors la Penitenciarul Gaesti, acolo unde isi ispasea pedeapsa.

Individul s-a dus marti acasa si a petrecut mai multe ore alaturi de familie. A disparut apoi impreuna cu sotia lui, lasand singuri doi copii, de 6 si 9 ani.

Politistii au facut filtre la fiecare intrare si iesire din Gaesti. Verifica atent fiecare masina si ii intreaba pe soferi daca au vazut un om cu semnalmentele celui disparut.

Detinutul Ion Osman a executat deja trei sferturi din pedeapsa de 2 ani si jumatate pe care o primise pentru furt de lemne. Cat a stat in inchisoare, a dat dovada de buna purtare si a mai primit sase invoiri. De fiecare data s-a intors cuminte in celula lui. Ii era, insa, teama ca va mai primi o condamnare de 7 ani de inchisoare, pentru ca era judecat si intr-un alt dosar, sub acuzatia de lipsire de libertate. Este suspectat ca alaturi de alti indivizi a rapit o tanara dintr-un bar si nu i-a dat drumul sa plece timp de cateva ore. Rudele sale din comuna Visina nu stiu ce are de gand evadatul.

Alexandru Osman, fratele detinutului fugit: “Eu eram la serviciu, nu l-am vazut, nu stiu daca a luat haine de-acasa.

Evadatul are 1,65 metri inaltime, ochi caprui, fata ovala, par saten inchis, fara semne particulare. Cine poate da relatii despre el este rugat sa sune la 112 sau la cea mai apropiata sectie de politie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial