16 aprilie 2024
VIDEO! Ce a păţit o bătrână din Târgovişte după ce a deschis uşa unor necunoscuţi!

VIDEO! Ce a păţit o bătrână din Târgovişte după ce a deschis uşa unor necunoscuţi!

batranatSub pretextul ca vor sa ii vanda produse de curatenie, doi necunoscuti au lasat-o pe o batrana de 86 de ani, din Targoviste, fara toate economiile.

batranat1Femeia a facut greseala de a-i primi in locuinta si, fara sa-si dea seama, le-a aratat si locul in care isi tinea banii. Asa ca nu mult timp le-a trebuit indivizilor sa dispara cu peste 6.000 de lei. Cand a realizat ca a fost pradata, pensionara a cerut ajutorul politistilor, care deja au un cerc de suspecti.

batranat3Femeia locuieste singura intr-un apartament din Targoviste. Este vaduva, iar fiul ei a plecat la munca in Anglia. Batrana sustine ca marti dupa amiaza, doi indivizi i-au batut la usa. Chiar daca nu-i cunostea, le-a deschis. Barbatii i-au facut o oferta buna, chipurile, pentru cateva produse de curatenie. Insa, in realitate, scopul lor a fost altul.

La scurt timp dupa ce indivizii au plecat, batrana si-a dat seama ca ii lipsesc banii din casa. A sunat imediat la politie, dar suspectii se facusera nevazuti.

batranat2Agent Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita: “Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infractiuni, politia damboviteana va recomanda sa nu permiteti accesul in locuinta persoanelor necunoscute, care va ofera diferite produse sau promotii atragatoare. De asemenea, va recomandam sa retineti cat mai multe semnalmente ale persoanelor suspecte.

In cazul batranei, politistii spun ca au deja un cerc de suspecti. Daca vor fi prinsi, cei doi indivizi risca pana la sapte ani de inchisoare pentru furt calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial