VIDEO – Candidaţii Alianţei USR PLUS, alături de Dacian Cioloş, la Târgovişte | TargovisteNEWS

VIDEO – Candidaţii Alianţei USR PLUS, alături de Dacian Cioloş, la Târgovişte

Webp.net-resizeimage (4) (1)Europarlamentarul Dacian Cioloş, propunerea Alianţei USR PLUS pentru funcţia de prim-ministru, a participat la o conferință de presă la Târgoviște, alături de candidații Alianței USR PLUS Dâmbovița la parlamentare.
Acum câteva zile, Biroul Electoral de Circumscripție Dâmbovița a hotărât interzicerea sloganului „O Românie fără hoție”, decizie infirmată de BEC.
Webp.net-resizeimage (3) (1)Andra Fermuş, vicepreşedinte USR Dâmboviţa, candidat al Alianţei USR PLUS la Camera Deputaţilor: “Candidez la Camera deputaţilor pentru că ajunge cu generaţiile de sacrificiu! Ajunge cu hoţia, cu politica pumnului în gură, ajunge cu pensiile nesimţite şi cu beneficiile pe care şi le tot acordă aceşti vechi politicieni. Hoţia lor înseamnă sărăcia noastră! M-am săturat de instituţiile pline de amante, naşi, fini, unchi, mătuşi! Ajunge cu aroganţa, cu incompetenţa! Începem revoluţia bunei guvernări “
Webp.net-resizeimage (2) (1)Dacian Cioloş: “Mesajul nostru este O românie fără hoţie! Oricât de mult s-ar simţi afectaţi unii politicieni, care au spus ca e un mesaj defăimător, e o realitate de la care trebuie să pornim dacă vrem să construim o Românie prosperă. Trebuie să recunoaştem că România are nevoie de o schimbare. În Dâmboviţa, politicienii s-au plâns că se simt afectaţi de acest mesaj. nu am acuzat pe nimeni de nimic. Justiţia o face. Trebuie să investitim eficient în sănătate şi în educaţie. Cei 30 de ani de hoţi şi de nepăsare se văd astăzi în educaţie, în sănătate, în lipsa încrederii cetăţenilor în stat. La noi se fură de la tezele de doctorat până la ultimul colţ de stradă. Cei care ne conduc asta fac. E o promisiune pe care îl face USR PLUS, eliminând hoţia, corpuţia, incompetenţa, impostura. Dacă banii oamenilor sunt gestionaţi de cei obişnuiţi să fure, nu ne putem dezvolta. Avem nevoie de o schimbare de mentalitate“.
Webp.net-resizeimage (1) (1)Dan Blaga, candidat al Alianţei USR PLUS pentru Camera Deputaţilor: “Legile şi proiectele trebuie realizate cu mult profesionalism, cu multă responsabilitate. De 20 de ani îmi desfăşor activitatea în mediul privat, în IT, am văzut cum sunt sifonaţi banii publici, prin diverse proiecte IT, dosarele Microsoft, sau programul de la Casa de Sănătate. Fără o implicare în politică nu pot să trăiesc în România pe care mi-o doresc – fără penali în funcţii publice, fără pensii speciale, fără privilegii pentru politicieni. O reformă a administraţiei pe baza competenţei, profesionalismului şi onestităţii. O Românie fără hoţie nu se poate fără transparenţă. Înseamnă punerea on-line, accesul cetăţenilor la toate contractele de achiziţii, la toate cheltuielile publice, la informaţiile relevante, fie că vorbim de Guvern, parlament sau o instituţie în subordinea unei primării. Am făcut nenumărate adrese pe Legea 544 şi nu am primit răspunsuri. Vom realiza un registru on line pe site ul fiecărei instituţii unde aceste cereri să fie publicate împreună cu răspunsul la acestea, astfel încât să existe transparenţă.”
Webp.net-resizeimage (5)Dragoş Popescu, candidat al Alianţei USR PLUS pentru Senat: “Sunt  căsătorit, am 44 de ani, doi copii, de profesie inginer geolog. Am simţit nevoia acută de a mă implica în viaţa politică pentru că am constatat că destinul fiecăruia dintre noi este controlat de aceeaşi  oameni politici care ne conduc prin alternanţă, de 30 de ani. Candidatura la funcţia de senator a rezultat din convingerea că doar printr-o implicare a fiecăruia dintre noi putem realiza o adevărată schimbare a clasei politice. Fiecare dintre noi ne-am întâlnit cu o formă de hoţie, fie la şcoală, sistemul medical sau simplul contact cu administraţia publică. Sunt suficienţi oameni pregătiţi în toate domeniile, dar care sunt daţi la o parte de sistem, de influenţa politică. În şcoli politizarea a ajuns la un nivel foarte ridicat. Noi vom depolitiza învăţământul preuniversitar.

Webp.net-resizeimage

 

Material realizat la comanda PLUS  Dâmboviţa, Parte a Alianţei USR PLUS. Cod mandatar financiar 11200033

 

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]