VIDEO – Bătaie filmată în parcarea Dâmboviţa Mall. Poliţiştii au intervenit de urgenţă | TargovisteNEWS

VIDEO – Bătaie filmată în parcarea Dâmboviţa Mall. Poliţiştii au intervenit de urgenţă

bat (1)Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare în parcarea Dâmboviţa Mall, la Târgovişte.

bat1 (1)Martorii susţin că bărbaţii ar fi cumnaţi şi că tot scandalul ar fi pornit din cauza certurilor pentru o femeie.

bat2 (1)Din imaginile surprinse de un trecător se vede cum indivizii se îmbrâncesc, apoi se pocnesc în faţă.

De faţă este şi o femeie însărcinaţă, soţia celui care în cele din urmă se aşează pe trotuar, sângerând.

Un echipaj de la Poliţia Târgovişte a sosit în numai două minute la faţa locului.

A fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi se continuă cercetările.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la cei doi barbati care se agresează, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

Politistii din cadrul Politției Municipiului Târgoviște, în urma unui apel prin S.N.U.A.U 112, s-au deplasat imediat în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului pentru aplanarea conflictului. Polițiștii au identificat persoanele implicate, respectiv doi bărbați de 28 si 32 de ani.

De asemenea, a fost depusa plângere, în cauză, polițiștii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cât și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute de art. 193 si art. 371 din Codul Penal.

Cercetarile sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând sa fie dispuse masurile legale, precizează IPJ Dâmboviţa