28 martie 2024
VIDEO! Bărbatul care ŞI-A DESFIGURAT nevasta în bătaie s-a prezentat la poliţie! Uite ce declaraţii ULUITOARE a făcut!

VIDEO! Bărbatul care ŞI-A DESFIGURAT nevasta în bătaie s-a prezentat la poliţie! Uite ce declaraţii ULUITOARE a făcut!

batausCu o bata de baseball a primit un barbat din Dambovita anuntul sotiei sale ca vrea sa il paraseasca. Fara sa caute dialogul, a snopit-o in bataie pe femeia in varsta de 36 de ani, care i-a daruit doi copii.

Barbatul a pandit-o pe femeia de 36 de ani pe drumul ei spre serviciu si, furios ca nevasta vrea sa divorteze dupa nenumarate batai si scandaluri, s-a napustit asupra ei. Victima a ajuns la spital si vrea acum sa obtina un ordin de restrictie împotriva lui.

Femeia de 36 de ani este croitoreasa la o fabrica de langa Gaesti. Venea de la serviciu si e indrepta spre autobuz cand sotul a atacat-o. Victima s-a prabusit, dar a reusit sa strige dupa ajutor.

Ionela Bajan, victima: “Sotul nu se impaca cu ideea ca vreau sa ma despart de el. M-a batut, mi-a spart capul cu o bata de baseball, m-a luat pe la spate, si cu sticla mi-a taiat mana. 17 ani am stat impreuna, mi-a mai spart capul, dar l-am iertat.

Individul si-a facut aparitia vineri si spune ca si-a petrecut ultimele 24 de ore pe camp. Din aceasta cauza n-a stiut ca este citat sa ajunga la audieri.

Dumitru Bajan, agresor: “Ea a plecat din cauza maica-sii, nu mai m-a placut pe mine. N-o bateam, ca ne mai certam, mai faceam depresii de pe camp. Mi-a dat cu geanta in cap, am fost baut, m-a scuipat, nu am lovit-o cu nimic.

Cei doi soti au impreuna doua fete, una de 11 ani, si una de 17 ani. Soacra barbatului povesteste ca au mai fost episoade violente in familie.

Niculina Stefan, mama victimei: “E foarte rau, e un maltratador, asa ceva nu se poate! A venit de n ori la mine batuta, neagra.”

Ion Stefan, unchiul victimei: “A amenintat-o cu moartea? Nu o data! De n ori! Si pe sora mea. A zis ca le omoara pe toate, isi omoara copiii, el n-are de ce mai trai.”

Politistii din Gaesti au deschis dosar penal pe numele barbatului pentru loviri si alte violente. Femeia urmeaza sa ajunga si in fata medicului legist. Spune ca va depune o noua plangere impotriva sotului ei si spera ca, intr-un final, va obtine un ordin de restrictie pentru a-l tine la distanta.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial