29 martie 2024
VIDEO – Bărbat înjunghiat de femeia cu care trăia de 20 de ani, în fața celor 5 fiice. ”Dacă nu luam eu cuțitul, lua el!”

VIDEO – Bărbat înjunghiat de femeia cu care trăia de 20 de ani, în fața celor 5 fiice. ”Dacă nu luam eu cuțitul, lua el!”

Un bărbat de 50 de ani din Dâmbovița a fost înjunghiat, într-un scandal în familie, de femeia cu care trăiește de aproape 20 de ani. Scena sângeroasă s-a petrecut sub privirile celor cinci fiice pe care cuplul le are.

Luată la întrebări de polițiști, suspecta susține că a acționat în legitimă apărare și că n-a avut intenția de a a-i face rău partenerului său.

Femeia de 35 de ani care l-a rănit pe partenerul ei spună că bărbatul ar fi fost violent și ea s-ar fi apărat, înspăimântată. Cei doi sunt împreună de 19 ani și au cinci fete de crescut.

Relația lor tensionată a fost marcată de scandaluri de multă vreme, dar miercuri dimineața lucrurile au scapăt de sub control.

Cornelia Tănase, iubita cercetată: ”Dacă nu luam eu cuțitul, lua el! A băut două pahare de țuică și pe urma mi-a dat cu pumnii în cap, m-a luat de păr. Fracțiune de secundă, nu știu cum s-a întâmplat, că n-am vrut”.

Imediat după atac, femeia a sunat la 112 să ceară ajutor. La fața locului s-au mobilizat echipajele de la ambulanță și poliție. Anchetatorii au sosit la fața locului, iar femeia este audiată.

În aceeași gospodărie locuiesc și părinții bărbatului rănit. Povestesc că au intervenit des în certurile dintre fiul lor și partenera de viață, dar nu se așteptau la o asemenea agresiune.

Vecină: ”Ce i-a venit, Satana în cap, să facă ea treaba asta?! Că ea ținea la el, îl lua când bea pe drum, îl lua acasă”.

Femeia poate fi acuzată de tentativă de omor

Singurul care aduce bani în casa era bărbatul, spun apropiații familiei, dar cheltuia bruma de câștig pe băutură.

VecinaEl bea, muncește pe la Nucet și bea banii pe care îi ia. Probabil că nu i-o fi convenit treaba asta, că au 5 copii.
ReporterDar el e violent?
VecinăNu e violent, vorbește așa aiurea, dar nu e violent”.

Bărbatul a fost operat la Spitalul Județean din Târgoviște. Urmează să fie investigat de medicii legiști pentru a se constata dacă viața i-a fost pusă în primejdie.

În funcție de concluziile legiștilor, polițiștii vor decide dacă femeia va fi cercetată penal pentru loviri sau alte violențe ori pentru tentativă de omor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial