19 aprilie 2024
VIDEO: Bărbat din Dâmboviţa găsit mort în faţa casei. Ce s-a descoperit lângă cadavru şi ipoteza anchetatorilor

VIDEO: Bărbat din Dâmboviţa găsit mort în faţa casei. Ce s-a descoperit lângă cadavru şi ipoteza anchetatorilor

morDe o moarte fulgeratoare a avut parte un barbat de 55 de ani, din Racari, judetul Dambovita. Omul a fost gasit fara suflare, in fata casei sale, cu un aparat de sudura in mana.

Cel mai probabil, cred anchetatorii, barbatul a sfarsit electrocutat. Ramas vaduv acum 10 ani, omul a cunoscut o femeie alaturi de care voia sa isi refaca viata, insa nenorocirea a facut sa isi dea ultima suflare chiar in bratele ei…

Barbatul avea de lucru prin curte si a imprumutat un aparat de sudura de la un vecin. S-a apucat de treaba, dar la un moment dat s-a prabusit la pamant.

“A vrut sa sudeze ceva si a cazut jos. O bicicleta pentru exercitii a vrut sa sudeze. Se pricepea”, spune o ruda.

mor2Iubita barbatului a fost cea care l-a gasit inconstient si a strigat dupa ajutor.

“Am auzit pe cineva tipand si am iesit la poarta sa vad ce se intampla. Erau aici ambulanta, doua masini de politie, spunea sa nu moara nea Mihai, sa nu moara“, povesteste o vecina.

Apropiatii omului povestesc ca erau impresionati de cat de mult muncea si sunt socati ca a sfarsit atat de timpuriu.

mor1Barbatul nu era cunoscut cu afectiuni medicale, iar ipoteza ca a decedat electrocutat este pe primul loc. Cei de la ambulanta au incercat sa il resusciteze pe barbat, insa, din pacate, nu i-au mai putut salva viata.

Cazul a fost preluat de politisti. Medicii legisti sunt cei care vor da verdictul dupa ce vor face analizele in laborator.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial