29 martie 2024
VIDEO! “Banii! Scoate inelul, TE OMOR!” Clipe de groază pentru o fostă învăţătoare din Dâmboviţa!

VIDEO! “Banii! Scoate inelul, TE OMOR!” Clipe de groază pentru o fostă învăţătoare din Dâmboviţa!

inva-crgO batrana de 84 de ani, fosta invatatoare la Crangurile, a fost atacata in casa si jefuita de doi indivizi. Biata femeie uitase usa descuiata, asa ca raufacatorilor nu le-a fost deloc greu sa dea buzna in locuinta.

Unul dintre atacatori a imbrancit-o si a amenintat-o cu moartea, daca nu le da tot ce are de pret in casa. Talharii au lasat insa destule urme, asa ca au fost prinsi repede.

Femeia locuieste singura, iar in noaptea jafului, tocmai se trezise din somn si voia sa bea niste apa.

Batrana multumeste cerului ca a scapat cu viata din mainile atacatorilor. Bolnava si lipsita de aparare, povesteste speriata ca si-a vazut moartea cu ochii.

“Mi-a zis, banii! Scoate inelul! L-am scos. Mi-au luat banii cu doua portofele, in care aveam bani, ceasul Telux, cerceii, inelul, telefonul, ca sa nu pot sa dau telefon”, a povestit Victoria Iordache.

Imediat dupa ce atacatorii au fugit, batrana a cerut ajutor in vecini.

“Era plina de sange si am primit-o. Fii-mea a dat telefon la 112 si a venit politia”, a povestit Ion Epure, vecinul femeii.

Batrana nu a putut sa dea semnalmentele atacatorilor, dar vecinii si-au amintit ca un necunoscut intrase de curand in gospodaria ei, ca sa-i aduca lut pentru a repara o soba. Politistii si-au dat seama ca acesta a fost momentul in care individul a cules informatii despre victima.

Politistii au reusit sa ii prinda pe suspectii de 40, respectiv 43 de ani. Sunt recidivisti si iesisera de curand din penitenciar.

Cei doi suspecti au fost prinsi de politisti chiar in timp ce incercau sa fuga din tara, unul pe aeroportul Otopeni din Capitala, celalalt in vama Giurgiu. Acum se afla in arestul politiei Dambovita. Sunt acuzati de talharie calificata, iar daca vor fi gasiti vinovati risca pana la 15 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial