25 aprilie 2024
VIDEO! ASTA E CHIAR CULMEA! Altă fermă CU LEI, descoperită în judeţul Dâmboviţa!

VIDEO! ASTA E CHIAR CULMEA! Altă fermă CU LEI, descoperită în judeţul Dâmboviţa!

leipotRomania este plina de lei adevarati. Dupa ce o femeie din Dambovita a fost ranita de o felina, autoritatile din acelasi judet au descoperit inca o menajerie.

De aceasta data, oamenii din comuna Potlogi au sunat la directia sanitar veterinara si au anuntat ca si la ei in sat un om de afaceri creste salbaticiuni. Anchetatorii au gasit la adresa doi pui de leu, maimute, struti, ratoni, bufnite africane si trei lame. Bineinteles ca nici acest individ nu avea vreo autorizatie.

Nici nu s-a stins bine scandalul din comuna Dragodana, de unde zilele trecute o tanara de 31 de ani a ajuns la spital, cu rani grave ca a izbucnit un altul.

Politistii si inspectorii Directiei sanitar-veterinare au intrat vineri in aceasta ferma din localitatea Potlogi. Se afla la marginea satului, are garduri foarte inalte, asa ca nu se poate vedea in interior. Autoritatile au aflat ca stapanul creste aici doi pui de lei, mai multe animale, dar si pasari exotice.

Sandu Tolea, director DSV Dambovita: Am gasit o noua asa-zisa mini gradina zoologica, aici este in curs de amenajare, omul este un PFA, cu obiectul de activitate menajerie, nu este autorizat sanitar veterinar.
Reporter: Ce ati descoperit acolo?

Sandu Tolea: O serie intreaga de pasari exotice, animale, doi pui de leuti, cam la trei luni, trei ratoni, doua suricate, o felina africana, struti.

Autoritatile locale spun ca stiau doar ca proprietarul domeniului este un anume Florin Draghia, care are afaceri in constructii.

Nicolae Catrina, primarul Potlogi: Este o mare surpriza pentru mine, am auzit acum ca are lei. Eu stiu ca e un individ care crestea gaini de rasa, papagali, tot felul de animale mai rare, dar in niciun caz lei sau animale periculoase

Anchetatorii au deschis dosar penal pe numele acestui barbat si verifica atent toate documentele de provenienta a animalelor. Cert este ca nu avea voie sa cazeze acolo doi pui de leu fara autorizatie de la DSV. Draghia a refuzat sa comenteze subiectul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial