28 martie 2024
VIDEO – “Am dat bani la hoţi, la bandiţi!” Cum au rămas fără pensii şi banii de la CAR doi soţi din Pucioasa

VIDEO – “Am dat bani la hoţi, la bandiţi!” Cum au rămas fără pensii şi banii de la CAR doi soţi din Pucioasa

metodaacMetoda “Accidentul” inca face victime printre pensionari, chiar daca politistii trag numeroase semnale de alarma si au facut o multime de campanii.

Doi soti din Dambovita, de 66, respectiv 67 de ani, au ramas fara 4.000 de lei, dupa ce au fost pacaliti prin telefon de un necunoscut care si-a jucat rolul impecabil.

In hohote de plans, individul s-a dat drept fiul lor aflat in strainatate si i-a implorat sa ii trimita banii, explicand ca ar fi lovit grav cu masina o femeie.

Cei doi pensionari stau intr-un bloc din Pucioasa. Au doi copii – o fata, care locuieste in acelasi oras si un baiat, sofer pe tir, in Germania. Barbatul povesteste ca nicio clipa nu si-ar fi imaginat ca ar putea fi pacalit atat de usor. Cel care l-a sunat si-a jucat bine rolul, spune el.

Severian Cioroba, pagubit: “Pai ce ti s-a intamplat, mai tata? Uite, pe trecerea de pietoni am dat peste o femeie, e si romanca. A dus-o la spital. E in stare grava. Trimite-mi niste bani, sa ma duc la spital, ca nu mi-a dat patronul banii si n-am niciun ban. Cati bani v-a cerut? Mi-a cerut 100 de milioane. Cristi, tu esti? Eu sunt tata. Mi-a zis tata!”

Eugenia Cioroba, pagubit: “N-am banuit nimic, mi l-a dat si mie la telefon si plangea, plangea, plangea. Mai, mama nu mai fi suparat, ca se rezolva, nu mai plange, ca te imbolnavesti. Mama, faceti tot posibilul sa imi trimiteti bani.”

Oamenii au depus cati bani au avut in casa – 4 mii de lei – intr-un cont, pe numele unui necunoscut, iar atunci asta nu li s-a parut deloc suspect. Dupa cateva ore, i-au povestit fiicei lor ce au patit si abia atunci au realizat ca sunt victimele unui escroc.

Minodora Pana, fiica: “Mi se pare suspect pentru ca prea stia multe detalii in legatura cu fratele meu. Cineva care ii cunoaste, care stia ca au niste economii, care ne cunoaste familia, care stia ca fratele meu este plecat in strainatate.”

Politistii spun ca au deja un cerc de suspecti si strang probe pentru a da de urmele celor care i-au inselat pe batrani. Daca vor fi prinsi si gasiti vinovati, acestia risca pana la 5 ani in spatele gratiilor, pentru inselaciune.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial