19 aprilie 2024

VIDEO! Accident MORTAL, noaptea trecută, la Tărtășești! Spulberat pe trecerea de pietoni

O zi ce parea sa fie perfecta s-a incheiat tragic pentru un barbat de 64 de ani din Bucuresti. A fost vesel toata ziua, pentru ca si-a sarbatorit nepoata care implinise un an, insa, la iesirea din local, in Padurea Vlasiei, viata lui s-a oprit brusc.

accv1A fost spulberat pe o trecere de pietoni de un sofer mult prea grabit, care sutine ca n-a vazut pe nimeni care sa treaca strada. Pe aceeasi zebra, la doi pasi in spatele barbatului, se aflau sotia, fiica si ginerele lui, care au trecut razant pe langa moarte si au scapat teferi.

“Era la un metru in fata mea. L-a luat din fata mea. Daca n-o tineam pe sotie si pe soacra mea, daca nu le tineam in spatele meu, ne lua pe toti patru“, spune ginerele victimei.

Oamenii au petrecut duminica toata ziua la un local din Padurea Vlasiei, judetul Dambovita. La 64 de ani, barbatul era fericit pentru ca avea o nepoata sanatoasa, care tocmai sarbatorise 1 an. Seara, a plecat de la petrecere cu toata familia.

Patru persoane erau pe trecerea de pietoni in momentul impactul. El, insa, a fost in fruntea grupului, iar masina l-a lovit in plin si l-a aruncat la 40 de metri distanta.

Ingroziti, oamenii au cerut ajutor medical. Doctorii de la Ambulanta Dambovita au depus toate eforturile sa-l salveze, insa resuscitarea n-a dat rezultat.

Politistii l-au audiat pe soferul care a provocat tragedia, iar acesta a declarat ca nu i-a observat pe oamenii aflati pe trecerea de pietoni. Anchetatorii il cerceteaza pentru ucidere din culpa.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial