25 aprilie 2024

VIDEO – A mers să îşi viziteze părinţii, după care s-a sinucis!

crimat1Ganduri negre numai de el stiute l-au impins la moarte pe un barbat de 47 de ani dintr-un sat din Dambovita. Omul era in vizita la parinti si le-a spus ca vrea sa mearga in padure sa culeaga ghebe.

Nu s-a mai intors, iar oamenii disperati au anuntat autoritatile. Barbatul a fost cautat zadarnic, zile in sir. In cele din urma, cativa sateni au dat peste trupul fara viata, iar anchetatorii au stabilit ca omul si-ar fi luat singur zilele ducand in mormant si motivele gestului sau.

Electrician de meserie, barbatul tocmai isi gasise de lucru, iar asta era un motiv de bucurie in familie. Era casatorit, dar nu avea copii, iar saptamana trecuta a mers singur sa-si viziteze parintii. Dupa o discutie lunga cu nevasta la telefon le-a spus ca merge in padure dupa ghebe.

Petre Dragomir, tatal barbatului: “A discutat cu nevasta-sa nu stiu cat timp, mai bine de jumatate de ora la telefon.”
Reporter: “Aveau necazuri in familie?”
Petre Dragomir: “Nu stiu, dar probabil ca un frecus exista intre ei.”
Reporter: “Ce motive de suparare avea?”
Petre Dragomir: “Nu stiu, cred ca e vorba de o boala pe care a avut-o si pe care nu a vrut sa o spuna la nimeni.”

Cand s-a facut seara si n-a mai aparut acasa, parintii barbatului si-au dat seama ca s-a intamplat ceva rau. A doua zi au mers la politie si au anuntat disparitia. Mai multi sateni au pornit in cautarea disparutului si au luat la pas toate dealurile din imprejurimi. Intamplator, dupa mai multe zile cativa localnici au dat de trupul fara viata al barbatului.

Martor: “Ne-a trimis sa il cautam, n-a mai venit acasa, am luat-o pe plai. Noi mergand asa, am luat-o pe plai, m-am dat eu mai intr-o parte. Cand, un om pitit dupa copac.”

Martor: “L-am gasit, am dat telefon la politie, la primarie, dupa care m-am dus inaintea lor la strada, i-am dus la locul respectiv. Dupa care criminalistul si-a intrat in drepturi.”

Anchetatorii au stabilit cu certitudine ca barbatul s-a sinucis, dar pentru apropiati ramane un mister dureros deocamdata de ce omul si-a pus capat zilelor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial