20 aprilie 2024
Victor Ponta, dezvăluiri la Târgovişte – De ce şi-a dat demisia

Victor Ponta, dezvăluiri la Târgovişte – De ce şi-a dat demisia

pontav„Eu nu mi-am dat demisia pentru demonstraţii, mi-am dat demisia pentru că am considerat că nu poţi să duci în bătălia politică moartea unor oameni.

Domnul Iohannis, care în mod normal în weekend este la Sibiu cu soţia, în acel weekend cineva l-a sfătuit, nu ştiu cine, că e momentul ca pe cadavrele oamenilor de la Colectiv să schimbe Guvernul.

Aşa sunt eu structurat, înţeleg bătălia politică şi rezist la multe bătălii politice şi am rezistat la multe, dar să mă lupt cu cineva care se foloseşte de cadavre ca să schimbe Guvernul, atunci am considerat că nu-i normal. Între timp s-au făcut anchete, nu a fost niciun fel de responsabilitate nici a vreunui membru al Guvernului, cu atât mai puţin a mea, s-au trimis în judecată cei vinovaţi…

Eu cred că domnul Iohannis până la sfârşitul vieţii sale, nu de om politic, ci până la sfârşitul vieţii sale, va avea pe conştiinţă faptul că s-a folosit de moartea unor oameni pentru o chestiune politică, asta cred eu strict uman, nu este un comentariu politic…

Eu cred că, dacă are conştiinţă, nu sunt convins, va avea pe conştiinţă până la sfârşitul vieţii că s-a folosit de moartea unor oameni.

E ca şi când la un accident de maşină primul lucru te duci şi-i furi telefonul şi portofelul victimei…

Acelaşi lucru a făcut şi domnul Iohannis, dar la un nivel mai mare. Dar asta deja este conştiinţa lui, nu a mea”, a spus fostul premier, Victor Ponta, la Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial