Victor Ponta, la Târgovişte – “Am vorbit cu domnul Ţuţuianu…” | TargovisteNEWS

Victor Ponta, la Târgovişte – “Am vorbit cu domnul Ţuţuianu…”

Ponta-Pro-Romania„Adrian Țuțuianu o să vă spună el ce va face, nu pot să vorbesc eu în numele lui… I-am spus un singur lucru, normal că am vorbit cu domnul Țuțuianu (în afară de Dragnea și de Dăncilă, cred că vorbesc cu toți pesediștii, că am fost colegi, nu ne facem acum că nu ne cunoaștem), dacă vrea să mai facă politică, și cred că vrea să mai facă politică și cred că este bun pentru politică, în nici un caz nu poate să se ducă la PNL sau la USR… Închipuiți-vă acum, eu, Ponta, Daniel Constantin, ne duceam în armata lui Orban sau a lui Barna, chiar că ne pierdeam respectul oamenilor.

Dacă va dori să facă în continuare politică și cred că este un om de stânga, social democrat, evident că Pro România este singura alternativă. Când va lua decizia, dacă o va lua și în ce direcție, sunt convins că o va anunța domnia sa. Sunt oameni care învață din greșelile altora, sunt oameni care învață din propriile greșeli…

Eu sunt în a doua categorie, nu sunt în prima, aș fi vrut să fi așa de deștept să fiu în prima și să învăț de la alții. Dar, învăț din greșelile mele… Proștii nu învață niciodată, dar oamenii normali ca mine și ca domnul Țuțuianu cred că am învățat din greșelile noastre. (…) Nu poți să fi bine cu Dragnea, că ăsta este omul, un adevărat scorpion, nu în sensul zodiei, ci în sensul comportamentului. Sper și îmi doresc ca toți cei care sunt social democrați să înțeleagă că nu se poate sta, nu poți să faci compromisuri, nu poți să te vinzi, nu trebuie să-ți fie frică, și să vină alături de noi”, a declarat la Târgoviște liderul Pro România, Victor Ponta.