25 aprilie 2024
Viceprimarul de la Hulubeşti îl ia la rost pe un comentator “răutăcios” : “Să audă și “a lu’ Trifu”, care vorbește numai prostii pe facebook la adresa conducerii primăriei”

Viceprimarul de la Hulubeşti îl ia la rost pe un comentator “răutăcios” : “Să audă și “a lu’ Trifu”, care vorbește numai prostii pe facebook la adresa conducerii primăriei”

ion-cursureanuPolitica a încins din nou spiritele în comuna Hulubeşti.

Supărat că un localnic ar vorbi despre primărie numai de rău, viceprimarul localităţii, Ion Cursureanu, a ţinut să îi dea o replica tăioasă cetăţeanului nemulţumit.

“Stimați Consateni,
Dragi prieteni din comuna Hulubești

Vă aduc la cunoștință cu satisfacție că anul 2019 va fi la fel de bun pentru comuna noastră ca și anii precedenți deși am avut și avem datorii mari rămase de pe vremea fostului edil.
Am promis ca asfaltam DC 96 Măgura? L-am asfaltat. Asta ca să audă și un anume Dumitru Adrian zis ,,a lu Trifu ” care vorbește numai prostii pe facebook la adresa conducerii primăriei….
Am promis ca împreună cu Consiliul județean Dâmbovița asfaltam DJ 702 Butoiu de Sus-Dragomiresti pe o lungime de 6 km ?
Am realizat și acest obiectiv,în curând urmează să le facem inaugurarea.
Anul acesta pe 11.02.2019 Conducerea Primariei a semnat Contractul în valoare de 40 de mii de euro, bani nerambursabili pentru achizitionarea unui Tractor ,remorca și lamă pentru deszapezire prin ,, GAL Drumul Carelor.”
Așteptăm să fim chemați pentru semnarea Proiectului de Reabilitare,extindere și dotare Grădiniță Hulubesti, proiect în valoare de 16 miliarde lei vechi prin POR 2014-2020,bani nerambursabili.
De asemenea dragi consateni, avem și alte proiecte facute pentru modernizarea și asfaltarea drumurilor comunale din comuna noastra .
Conducerea primăriei își dă tot interesul pentru dezvoltarea comunei și aducerea acesteia acolo unde ii este locul.
Asigurăm cetățenii comunei Hulubesti de tot respectul nostru !
În rest, să aveți o zi bună și să auzim numai de bine!”, a scris pe facebook, viceprimarul comunei Hulubeşti, Ion Cursureanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial