Vicarul Ghibanu Ionuţ scrie pe facebook: “Nu mă interesează PUTEREA!” | TargovisteNEWS

Vicarul Ghibanu Ionuţ scrie pe facebook: “Nu mă interesează PUTEREA!”

vicar-ghibanu“Regie, scenarii, vorbe, zvonuri și vânt din belșug. La noi, la români, a duce vorba și știrile paralele, că tot e la modă cuvântul, sunt o obișnuință veche, poate o formă de rezistență istorică, cine știe.
Aflăm înaintea protagoniștilor ce se întâmplă, facem planuri și născocim scenarii de film în care jucăm noi, mai curând decât cei pe care-i dorim a fi în rolurile principale.
Ne jucăm, jucăm, ascultăm, inventăm, colportăm informații și… trăim intens, cu patimă, cu siguranța stabilă a nisipului mișcător!
Unii își fac deja planuri de zici că analiștii bursei de la New York au scăpat în vacanță la noi!
Cine știe să citească, chiar și peste, dacă nu printre rânduri, ar trebui să se fi convins că MĂ INTERESEAZĂ SIGURANȚA, NU PUTEREA!
Siguranța unui proiect, a unei echipe, a unui viitor mai bun, căci nu întâmplător mă întrebam de curand: Oare se va mai putea dezvolta județul acesta?
În concluzie, apa vine, apa trece, pietrele rămân! Acum, cine e apa, cine-s pietrele, rămâne de văzut!”, a scris pe facebook, vicarul Ghibanu Ionuţ, din cadrul Arhiepiscopiei Târgovişte.

ghibanu-arh

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]