Vezi ce SUBIECTE s-au dat la BAC 2017 la ISTORIE! | TargovisteNEWS

Vezi ce SUBIECTE s-au dat la BAC 2017 la ISTORIE!

61894686SUBIECTE BAC 2017 ISTORIE. Absolventii de clasa a XII-a din cadrul profilului UMAN sustin miercuri cea de-a doua proba scrisa din cadrul examenului de BACALAUREAT 2017 la ISTORIE. Examenul a inceput la 9 si a durat trei ore.

La Istorie, subiectul II a avut ca cerinta Revolutia de la 1848 si comitetul revolutionar. O alta cerinta a fost ca elevii sa argumenteze printr-un fapt istoric ca Romania a participat la criza orientala.

La alte subiecte au avut de prezentat actiunile diplomatice ale domnitorilor si precizeze o asemanare intre institutiile din spatiul extracarpatic in secolul al XVI-lea.

La Istorie, la subiectul III, elevii au avut de scris despre Romania postbelica.

Life-Style

FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL „ION DOLĂNESCU”, între 6 – 10 septembrie, la Târgovişte

REGULAMENT FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL „ION DOLĂNESCU” Târgovişte, 6 – 10 septembrie 2017 Iniţiativa organizării la Târgovişte a unui festival al muzicii populare româneşti, în memoria marelui artist Ion Dolănescu, este expresia împlinirii unei datorii sacre pentru valorificarea unui gen artistic peren, păstrat la loc de cinste în cultura şi sufletul tuturor românilor şi, în egală măsură, materializarea unui gând [...]