29 martie 2024

Veşti bune! “Vom începe lucrări de regularizare a Dâmboviţei în zona Malu cu Flori”

dispmfl„Am discutat cu directorul Companiei Naţionale Apele Române de la Apă Argeş-Vedea şi am veşti bune, vom începe lucrări de regularizare a Dâmboviţei în zona Malu cu Flori.

Lucrările sunt de 120 milioane de lei, deci o sumă extraordinar de mare. De asemenea vom începe lucrările de la Nucet, zona Rudari, unde sunt produse eroziuni de mal accentuate şi vom face apărări de mal şi calibrare de albie, tăiere de cot. Aceste lucrări se fac din surse proprii ale Companiei Naţionale Apele Române.

De asemenea, am eliberat Certificatul de urbanism şi Autorizaţia de construcţie pentru continuarea lucrărilor la Baraj şi Canal de la Bilciureşti, unde sunt lucrări începute de foarte mulţi ani şi eu sper că vom face lucrări de circa 1,2 milioane de lei în următoarele două luni, ceea ce ne va permite să asigurăm protecţia bunurilor şi a cetăţenilor din zonă.

De asemenea, am discutat despre implementarea Directivelor de ape uzate, este vorba de punerea în funcţiune şi autorizarea staţiilor de epurare de la Compania de Apă, de la Găeşti şi Titu”, a dat de veste preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial