19 aprilie 2024
Vești bune pentru elevii Liceului tehnologic de Trasporturi Auto Târgoviște!

Vești bune pentru elevii Liceului tehnologic de Trasporturi Auto Târgoviște!

lic-teh„La Liceul Tehnologic de Transporturi Auto elevii au început anul şcolar într-o haină nouă. Acest liceu a preluat prin absorbţie şi fostul Liceu Nr. 5 «Nicolae Mihăescu», practic avem aici profilul de construcţii şi ceea ce înseamnă profilul de transporturi auto.

Am vrut să asigurăm o bază materială foarte frumoasă unui liceu tehnologic pentru că vrem ca la Târgovişte liceele tehnologice să nu se predea, vrem ca aici să avem în continuare învăţământ tehnologic.

La acest moment, liceul are peste 600 de copii şi vrem să extindem numărul de clase, bineîneles în funcţie şi de adresabilitatea pe care o va avea liceul. Am făcut investiţii importante, investiţii realizate exclusiv din bugetul local.

De asemenea, s-a lucrat la holuri, s-a lucrat la birouri, s-a lucrat la cantină, s-a lucrat la sala de sport, valoarea investiţiilor situându-se undeva la 800.000 lei. Lucrările vor continua, avem şi un proiect de reabilitare termică pe PNDL, sperăm să reuşim să-l accesăm.

Lucrările au fost efectuate de Municipal Construct. Mai avem o singură investiţie mare de făcut aici, este vorba despre căminul liceului, pe care vrem să-l reabilităm.

Trebuie în primul rând să rezolvăm problema încălzirii şi după aceea să facem lucrări de igienizare şi de modernizare în interior. Sperăm ca până la jumătatea anului, să reabiltăm şi să modernizăm şi acest spaţiu”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial