25 aprilie 2024
Veşti bune! Natea se întoarce la antrenamente!

Veşti bune! Natea se întoarce la antrenamente!

natea1Veşti bune pentru Daniel Natea! Judoka îşi reia antrenamentele, după ce a trecut cu bine peste accidentarea suferită, la braţul drept, la Openul de la Madrid.

Sportivul sibian revine mâine la Târgovişte, iar după-amiază are programată prima şedinţă de pregătire sub comanda antrenorului Iulian Crăciun. Timp de zece zile, Natea se va pregăti la intensitate maximă, pentru a putea atinge cea mai bună formă la Grand Prix-ul de la Budapesta, un concurs la care va lua parte în perioada 20-22 iunie.

Întinderea suferită la etapa de Cupă Mondială din capitala Spaniei l-a dus pe sportiv să rateze Grand Prix-ul de la Havana (Cuba), desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute.

Recuperarea completă şi antrenamentele la care va fi supus judoka  în perioada imediat următoare îl duce pe tehnicianul Iulian Crăciun să creadă că Natea va atinge un rezultat bun la întrecerea din Ungaria.

„Mă bucur că Daniel s-a refăcut în totalitate. Pentru el vor urma numeroase antrenamente dificile, după care vom merge la Budapesta pentru a obţine un rezultat cât mai reuşit”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial