19 martie 2024
Vești bune! Cum va arăta centrul orașului Târgoviște!

Vești bune! Cum va arăta centrul orașului Târgoviște!

Piata-Tricolorului-macheta2„Săptămâna viitoare încep lucrările la Piața Tricolorului. Durata de execuție este de 9 luni, iar valoarea este de aproximativ 6 milioane lei. Licitația a fost finalizată, sper să avem un constructor care să-și facă treaba, oricum discuția pe care am avut-o a fost că nu va începe lucrările până nu are și stocurile de materiale la dispoziție, astfel încât să nu ne trezim că se apucă să sape și după aceea nu mai continuă execuția, cum era să se întâmple la Piața Mihai Viteazul, cu atât mai mult cu cât Piața Tricolorului reprezintă punctul central al municipiului Târgoviște…

Noi sperăm ca lucrurile să meargă bine și aici. Pentru că tot vorbim de zona centrală a municipiului Târgoviște, Parcul Mitropoliei, Piața Revoluției, de asemenea proiecte care sunt în derulare în momentul de față, urmează să lansăm și aici cât de curând licitația de execuție de lucrări.

Aceste două proiecte, împreună cu lucrările de la Piața Tricolorului, vor schimba centrul municipiului Târgoviște în mod radical, după zeci și zeci de ani în care nu au fost făcute intervenții de substanță în această zonă.

La Piața Tricolorului se schimbă tot ceea ce înseamnă pardoseală, va fi pardoseală de granit, de asemenea se va lucra la fântâni, se va reface spațiul verde, de fapt se va regândi spațiul verde de acolo, vor fi făcute mai multe fântâni… O să prezint proiectul cât de curând, o să vă prezint într-o conferință de presă cam cum va arăta peste 9 luni această zonă”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial