Veste uriaşă! “COS Târgoviște va fi salvat!” | TargovisteNEWS

Veste uriaşă! “COS Târgoviște va fi salvat!”

cost1Comunicat de presă
Strădania PNL Dâmbovița, nenumăratele demersuri pe lângă conducerea țării, au dat rezultate: COS Târgoviște va fi salvat!
Guvernul a adoptat, în ședința de miercuri, 18 noiembrie 2020, Ordonanța de Urgență pentru modificarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr 60/2019.
Printre beneficiarii modificărilor aduse de acest act normativ se numără Combinatul de Oțeluri speciale Târgoviște. Cei 1200 de salariați ai combinatului, alături de toți dâmbovițenii, au acum un motiv să privească încrezători spre viitor!
Prin OUG amintită, Guvernul a creat instrumentele necesare preluării activelor societății, care se va afla sub administrarea Ministerului Economiei. Reușim, astfel, să evităm distrugerea totală a ceea ce era cândva blazonul metalurgiei românești și un simbol al forței economice a Târgoviștei.
După o privatizare dezastruoasă marca PSD și ani în șir în care a fost lăsat de izbeliște, COS Târgoviște revine în administrarea statului român.
Guvernul nu doar că a salvat locurile de muncă ale celor 1200 de salariați, care riscau să rămână pe drumuri, dar a anunțat intenția fermă de a repune pe picioare COS. Prin implicarea Guvernului, ruina în care l-au transformat ”investitorii” cu complicitatea politrucilor roșii, va redeveni o companie performantă, capabilă să genereze beneficii pentru comunitate și pentru economia națională în ansamblu.
Decizia Guvernului liberal pune în oglindă două abordări diametral opuse.
Pe de o parte, avem PSD, care a falimentat industria din județ și din toată țara, fie prin management incompetent, fie prin așa-zise privatizări, păguboase.
La polul opus, Guvernul PNL, care se remarcă prin eforturile de a salva ce mai poate fi salvat și de a reda României o șansă de dezvoltare în viitor.
Dragi dâmbovițeni, am început cu COS Târgoviște, dar nu ne oprim aici! Programul de guvernare al PNL este șansa de dezvoltare pe principii sănătoase.
Împreună dezvoltăm România!

guranVirgil GURAN,
Președinte PNL Dâmbovița

 

 

 

 

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 11200025

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]