25 aprilie 2024

Veste uriașă! Ce medici vor să vină la Spitalul Județean din Târgoviște!

arss2„Încercăm să atragem cât mai mulţi medici şi din alte specialităţi. În acest moment, un medic specialist de chirurgie vasculară ar vrea să vină la Târgovişte.

Astfel, s-ar putea face şi la Spitalul Judeţean acest gen de operaţii, în primul rând pentru varice, pe care le-ar efectua un specialist de chirurgie vasculară.

Mai există un medic gastroenterolog care ar veni la noi să facă şi endoscopie digestivă, dar nu numai pentru diagnostic, ci şi terapeutic, ca de exemplu varice esofagiene pe care le-ar putea trata la Târgovişte.

Însă dacă ar veni la noi, ar trebui să cumpărăm aparatura necesară care ar costa undeva la 200.000 – 300.000 de euro, dar care este necesară. De asemenea, în momentul de faţă mai există şi un medic cardiolog care ar veni la spitalul nostru, care are nişte competenţe şi nişte abilităţi ce trebuie folosite, dar trebuie să mai cumpărăm nişte aparatură.

Acesta poate să facă anumite operaţiuni medicale, ca de exemplu coronarografie. Ar fi o mândrie pentru oraş. Medicul respectiv are competenţa necesară, dar nu are aparatura necesară.

Mai avem o promisiune şi din partea unui viitor medic specialist în chirurgie plastică, pentru că vrem să mai aducem încă unul, ceea ce ar fi foarte bine”, a punctat directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial