23 aprilie 2024

Veste de ultimă oră! Ce se întâmplă cu drumul de la intrarea în Pucioasa!

drump2„Eu sper să se termine zilele acestea proiectul aflat în desfășurare pe Drumul Național 71, în orașul Pucioasa. Mai au câțiva zeci de metri până ajung la canalizarea de la Filatură, asta însemnând că în circa două-trei săptămâni trebuie să se și refacă șoseaua.

Sperăm să nu fie alte probleme când va începe să funcționeze canalizarea. Este un proiect ce se desfășoară prin Compania Națională de Investiții. Este un proiect destul de scump pentru noi, pentru că avem o contribuție destul de mare, undeva la vreo 23% din valoarea proiectului.

Noi suntem beneficiarul final, însă nu facem parte din contract, contractul fiind încheiat de Compania Națională de Investiții, Ministerul Dezvoltării și constructor. Proiectul a început acum doi ani și a avut în obiectul său peste șase kilometri de rețea de alimentare cu apă și tot cam atâția kilometri de canalizare.

Sper să se termine proiectul, urmând să se refacă asfaltul, dar sa mai lăsat în câteva zone și cred că este nevoie de o refacere totală ulterioară. Vom vedea ce se va discuta sau se va acționa. În plus trebuie să facem recepția la sfârșitul lucrărilor, noi sperăm să nu fie nicio problemă, deocamdată lucrurile funcționează bine.

CNADNR, prin vocea directorului de la Târgoviște, ne-a promis că anul acesta va turna covor asfaltic pe zona Drumului Național din Pucioasa, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, lucrează și plombează cu târnăcopul, lopata și roaba câteva găuri prin Drumul Național din oraș.

Sperăm să se finalizeze demersurile pentru modernizarea drumului Bâldana-Sinaia în care e prinsă și zona Pucioasa”, a declarat primarul oraşului Pucioasa, Dănuț Bădău.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial