25 aprilie 2024
Vedetele Pro Tv cântă noul imn al postului

Vedetele Pro Tv cântă noul imn al postului

Respectând tradiţia, prezentatorii şi actorii postului de televiziune cântă astăzi noul imn aniversar al postului. Vedetele Pro Tv îşi dau “Jos Pălăria” în faţa românilor şi cântă pentru toţi telespectatorii care îi urmăresc an de an. Anul acesta, ei au filmat videoclipul aniversar pentru cei 14 ani de Pro Tv în studiourile MediaPro din Buftea. Îmbrăcaţi cu costume futuriste şi pălării spectaculoase – semnate de Ina Isbăşescu, stilistul postului de televiziune, Andreea Esca, Amalia Enache, Cristian Leonte, Andreea Liptak, Mihai Dedu, Iulia Vântur, Corina Caragea, Raluca Arvat, Cătălin Măruţă, Andi Moisescu, actorii din “State de România”, purtătorii de cuvânt ai comediei de la “Divertis – Land of Jokes” şi “Serviciul Român de Comedie”, alături de toate celelalte vedete Pro Tv, au dansat şi au cântat pe ritmurile piesei “Lele”, scrie Gândul.

Filmări la Buftea – distracţie şi surprize

O zi întreagă a durat filmarea, care a început la ora 10 şi s-a întins până la miezul nopţii. “Momentul înregistrării imnului este mereu o bucurie şi o mare distracţie, deoarece avem ocazia să ne reîntâlnim cu toţi cei pe care, în restul anului, nu i-am prea văzut şi este, astfel, şi un prilej de a mai sta la poveşti, spune Andreea Esca.

În plus, imnul este întotdeauna o surpriză. Mereu ne întrebăm care va fi tema din anul respectiv, ce melodie va fi aleasă, cum arată costumele. Este, de fapt, un scurtmetraj pe care îl facem în fiecare an, prin care încercăm ca spiritul Pro să ajungă în casele românilor”, mai spune Esca.

În acelaşi spirit, Andi Moisescu, prezentatorul emisiunii Apropo, spune că are la activ mai multe videoclipuri decât multe dintre vedetele din show biz-ul autohton. “Mă gândesc tot mai serios că, fără să vreau, am ajuns să am mai multe videoclipuri decât multe dintre vedetele autohtone din muzică. În ce mă priveşte, înregistrarea din fiecare an e prilej de distracţie sinceră într-o formulă de vis”, povesteşte Moisescu, la al 14-lea an de Pro Tv.

Şase duble cu cântec

Silviu Petcu, de la Divertis Land of Jokes, spune că a învăţat perfect versurile lui Florin Busuioc, după şase duble. “După cele 6-7 duble, am învăţat perfect versurile. Petrecerea şi mai frumoasă a fost după ce s-a terminat filmarea, iar noi am cântat în continuare… în autobuze, tramvaie, metrouri. Păcat că nu a fost greva azi şi a trebuit să chinuim timpanele călătorilor”, povesteşte el.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial