20 aprilie 2024

Vânătoare de vitezomani, la Găeşti!

transp1ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulaţie!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei de la Formaţiunea Rutieră Găeşti au acţionat pe raza localităţii pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul acţiunii, au fost folosite autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Poliţiştii au aplicat 171 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.148 de lei.

Din totalul amenzilor, 61 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 35 pentru neportul centurii de siguranţă, 12 pentru încălcarea regulilor privind oprirea vehiculelor şi 3 pentru defecţiuni tehnice.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere, dintre care 3 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi unul pentru viteză excesivă şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor meteo şi de trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial