29 martie 2024
Valea Mare – Hoți prinși la furat de lemne

Valea Mare – Hoți prinși la furat de lemne

hoti-lemneFaptele comise la regimul silvic în atenția jandarmilor

Jandarmii au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor penale și contravenționale săvârșite în domeniul silvic.

În urma unei acțiuni comune cu reprezentanții Ocolului Silvic Valea Mare, au fost constatate 6 fapte de natură contravențională, cuantumul tuturor amenzilor aplicate fiind în valoare de 27.500 lei . 

Cele 3 persoane în cauză au fost surprinse pe drumul secundar care face legătura între satul Voia și localitatea Pătroaia cu trei atlaje hipo încărcate cu material lemnos din specia salcâm.

În urma verificărilor efectuate cei 3 au fost sancționați contravențional pentru “deținerea de materiale lemnoase fără documente care să ateste îndeplinirea condițiilor cu privire la legalitatea provenienței acestora, fără avize de însoțire valabile” și pentru „refuz de a transporta materialele lemnoase confiscate sau mijlocul de transport confiscat la locul indicat de agentul constatator”.

Materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 3 metri cubi a fost confiscat și predat organelor silvice pentru stabilirea regimului acestuia.

           

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 


 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial