Urmărit internaţional pentru înşelăciuni, depistat la Moţăieni! | TargovisteNEWS

Urmărit internaţional pentru înşelăciuni, depistat la Moţăieni!

arestati1Urmărit național și internațional, arestat

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat pe raza municipiului București un bărbat, din Moțăieni, urmărit național și internațional.

Pe numele acestuia, Judecătoria Bicaz și cea a Sectorului 3 București au emis mandate de arestare preventivă și de executare a unei pedepse privative de libertate pentru 3 ani, pentru comiterea de înșelăciuni.

Totodată, cel în cauză a fost condamnat de către Judecătoria Buzău la executarea a unui an și patru luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul I.P.J Neamț în vederea prezentării în fața instanței de judecată pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

În activități, polițiștii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Life-Style

FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL „ION DOLĂNESCU”, între 6 – 10 septembrie, la Târgovişte

REGULAMENT FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL „ION DOLĂNESCU” Târgovişte, 6 – 10 septembrie 2017 Iniţiativa organizării la Târgovişte a unui festival al muzicii populare româneşti, în memoria marelui artist Ion Dolănescu, este expresia împlinirii unei datorii sacre pentru valorificarea unui gen artistic peren, păstrat la loc de cinste în cultura şi sufletul tuturor românilor şi, în egală măsură, materializarea unui gând [...]