Urmărit internaţional pentru înşelăciuni, depistat la Moţăieni! | TargovisteNEWS

Urmărit internaţional pentru înşelăciuni, depistat la Moţăieni!

arestati1Urmărit național și internațional, arestat

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat pe raza municipiului București un bărbat, din Moțăieni, urmărit național și internațional.

Pe numele acestuia, Judecătoria Bicaz și cea a Sectorului 3 București au emis mandate de arestare preventivă și de executare a unei pedepse privative de libertate pentru 3 ani, pentru comiterea de înșelăciuni.

Totodată, cel în cauză a fost condamnat de către Judecătoria Buzău la executarea a unui an și patru luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul I.P.J Neamț în vederea prezentării în fața instanței de judecată pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

În activități, polițiștii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Life-Style

Surpriză pentru tinerii care locuiesc la ţară

CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a III-a În perioada 20-22 octombrie 2017, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” – Centrul Local “Naparis”, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, va susţine activităţile practice ale proiectului “CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a III-a”, concurs [...]