24 aprilie 2024
Urmărire ca-n filme pe şoselele din Dâmboviţa. Un şofer cu permisul suspendat şi-a abandonat maşina pe câmp

Urmărire ca-n filme pe şoselele din Dâmboviţa. Un şofer cu permisul suspendat şi-a abandonat maşina pe câmp

corna4Un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unei mașini deși avea permisul de conducere anulat, a fost protagonistul unei urmăriri în Dâmbovița.

corna2După ce nu a oprit la semnalul polițiștilor, mai multe echipaje au pornit pe urmele lui. Individul a reușit să scape de oamenii legii și și-a abandonat autoturismul pe un câmp. Dar, într-un final, a fost găsit acasă și dus la audieri.

cornaTânărul de 24 de ani este din Buzău, dar locuieşte în comuna Comișani, din Dâmboviţa. Deşi are permisul de conducere anulat, joi s-a urcat la volanul maşinii. La un moment dat, poliţiştii i-au făcut semn să oprească, dar bărbatul a accelerat şi şi-a văzut de drum. Atunci agenţii au pornit pe urmele lui.

corna3Urmărit de echipajele de poliţie, la un moment dat, şoferul a abandonat traseul, a intrat pe un câmp de la marginea localităţii Cornăţelu, unde şi-a abandonat autoturismul.

corna1Oamenii legii l-au găsit în cele din urmă pe fugar acasă, l-au dus la audieri şi au deschis pe numele lui un dosar penal.

sofe6Tot joi, poliţiştii din Dâmboviţa au prins un alt bărbat care conducea un autoturism pe drumurile publice deşi nu avea acest drept. Individul nu a oprit la semnalul agenţilor, care au plecat în urmărirea lui şi chiar au tras trei focuri de avertisment pentru a-l opri. Individul a fost într-un final reţinut pentru 24 de ore, dar procurorul de caz a decis revocarea măsurii şi punerea în libertate.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial