29 martie 2024
Urmărire ca-n filme, pe DN 71, la Conţeşti. Un şofer prins cu 182 de km la oră, în localitate, a fost fugărit de poliţişti şi a făcut accident

Urmărire ca-n filme, pe DN 71, la Conţeşti. Un şofer prins cu 182 de km la oră, în localitate, a fost fugărit de poliţişti şi a făcut accident

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Răcari, în timp ce se aflau pe drumul național 71, pe raza localității Contești, au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism care depășise regimul legal de viteză impus pentru sectorul respectiv de drum.

Conducatorul auto nu s-a conformat, polițiștii procedând la urmărirea acestuia. Ulterior, șoferul un tânăr de 19 ani, in timp ce se afla pe raza localității Heleșteu, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi rasturnat intr-un șanț.

În urma evenimentului rutier, un barbat, în vârstă de 40 de ani, pasager in autoturism, a fost ranit. Conducătorul auto urmează sa fie sanctionat contraventional, iar permisul de conducere ii va fi retinut.

Acesta a fost înregistrat cu un aparat de măsurare a vitezei de deplasare, în timp ce circula cu viteză de 182 de km/h.

Totodată, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, fiind efectuate cercetari.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial