20 aprilie 2024

Urban Titu – Muscelul Câmpulung, 0 la 1

urbanti1Urban Titu a încheiat turul campionatului printr-o înfrângere, după ce s-a recunoscut învinsă, la limită, de Muscelul Câmpulung, cu scorul de 1-0. Într-un meci în care îşi puneau mari speranţe de victorie, dâmboviţenii au fost lipsiţi de şansă, dar şi dezavantajaţi în repetate rânduri de arbitrul Ionuţ Coza.

Încă din debutul jocului, Urbanul a fost peste adversar, dar dominarea totală a „vişinilor” şi nenumăratele încercări de gol irosite de aceştia nu au avut efect pe tabelă. Schimbarea sistemului de joc de către Rică Neaga, din 4-2-3-1, în 4-4-2, a dus gruparea dâmboviţeană să-şi creeze numeroase ocazii de poartă, dar totodată să rateze cât pentru un campionat.

Astfel, golul argeşenilor, înscris de Mazarache, în finalul primei reprize, a picat după ce jucătorii Urbanului au realizat un adevărat asediu la buturile lui Tănase, iar centralul întâlnirii l-a eliminat destul de uşor pe Avram (40). Până la deschiderea scorului, rând pe rând, Ivaşcu (5, 23, 31), Rădescu (7), Petculescu (10, 34, 35), Ştefănescu (11), Neguţ (18, 24, 25, 45) şi  Corbu (22) şi–au bătut joc de ocaziile de gol avute, iar adversarul a profitat din plin de acest lucru. În primele 40 de minute ale înfruntării, muscelenii au trecut cu mare greutate de jumătatea terenului.

Singurii jucători din angrenajul lui Popovici care l-au încercat, sporadic, pe Iordan au fost Mihăilescu şi Mazarache. Urbanul a încercat în actul secund să răzbune ratările din prima repriză, dar şi de această dată zeii au stat în calea componenţilor de pe „Orăşenesc”. Pentru început Dicu (56) şi Ivaşcu (61) au fost aproape de a restabili egalitatea, dar şuturile ambiilor au ocolit de puţin barele porţii advese.

În ultima parte a jocului, Titu a rămas în nouă jucători pe teren, după ce Pâslaru a văzut culoarea roşie a cartonaşului (72), iar Nedelcu (79) şi Ivaşcu (90, 90+4) au irosit alte şanse mari de gol pentru restabilirea echilibrului pe tabelă. Tot în ultimele secvenţe ale partidei, Muscelul a avut parte de două eliminări, după ce Vaciu şi Jenaru au acontat câte două cartonaşe galbene din partea arbitrului Coza.

La capătul unui meci în care a suferit o înfrângere nemeritată, Urbanul a finalizat o jumătate de sezon mai mult decât bună, prin poziţionarea între primele cinci echipe din serie.

Declaraţii

Adrian Neaga – antrenor Urban: „Păcat de munca pe care au depus-o băieţii în jocul de astăzi. Chiar dacă a fost o înfrângere, eu mulţumesc jucătorilor pentru tot ce au făcut în teren. Din punctul meu de vedere, cred că acesta a fost cel mai bun joc al nostru din prima parte a campionatului. Pentru mine, ei au câştigat acest joc şi mi-au arătat o mare dăruire pe gazon. Pe finalul acestui tur am ratat foarte mult, atât cu Muscelul, cât şi cu Clinceni. După aceste eşecuri, vom reveni în retur mai puternici. Ratările fac parte din meci şi trebuie să mergem înainte. Nu comentez despre arbitraj, cu toate că astăzi ar trebui să spun foarte multe. Pentru noi va urma un amical cu Viitorul Constanţa şi sper să jucăm aşa cum am făcut-o şi cu Muscelul. Mă bucur că am putut oferi băieţilor şansa să joace cu o nouă echipă din Liga I”. 

Alecsandru Popovici – antrenor Muscelul: „Este o victorie mare pentru noi, venită după cateva rezultate nefaste. Rezultatul acesta ne ajută să avem o vacanţă plăcută şi să pregătim returul mult mai atent decât turul. Vreau să felicit echipa gazdă pentru cum a jucat în inferioritate numerică o bună perioadă de timp. Şi cu doi oameni eliminaţi, ea a reuşit să ne domine. Trebuie să recunosc că am avut şi o oarecare şansă în anumite momente ale meciului, dar una peste alta şi acest lucru face parte din joc. Cred, că victoria, într-o anumită măsură este meritată. Arbitrajul a fost extraordinar de deplasat”.

Urban Titu – DG Muscelul Câmpulung  0-1 (0-1)

Marcator: Mazarache (45).

Urban: Iordan – Pâslaru, Ştefănescu, Avram, Mirescu – Corbu, Dicu, Ivaşcu (c), Rădescu (46 Cârstea) – Petculescu (46 O. Stan), Neguţ (73 Nedelcu). Antrenor: Adrian Neaga

Muscelul: Tănase – Leca (46 A. Ion), Baciu (c), Burnea, Băduleanu – Mihăilescu, Zaharia –Anghelina, Jenaru, Toader (73 Chira) (88 Mălănciou) – Mazarache (89 Lulea). Antrenor: Alecsandru Popovici

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 120.

Au arbitrat: Ionuţ Coza (Cernica) – Andrei Mateescu (Ploieşti), Silviu Brânduşă (Călăraşi). Observatori FRF: Florin Chivulete (Bucureşti), Vasile Blagoe (Drobeta Turnu Severin).

Cartonaşe galbene: Ivaşcu (20), Corbu (88)/ Mazarache (17), Burnea (26), Toader (34), Jenaru (49, 90+3), Mihăilescu (53), A. Ion (56), Băduleanu (60), Vaciu (78, 90), Mălăncioiu (78).

 

Cartonaşe roşii: Avram (40), Pâslaru (72)/ Vaciu (90), Jenaru (90+3).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial