23 aprilie 2024
Urban Titu, înfrântă de Concordia 2 Chiajna

Urban Titu, înfrântă de Concordia 2 Chiajna

utiUrban Titu a încheiat printr-o înfrângere la limită duelul cu Concordia 2 Chiajna, ce a contat pentru etapa a 21-a, a Ligii a 3-a. În disputa cu ilfovenii, jucătorii antrenaţi de Cristi Bădoiu nu şi-au mai găsit cadenţa din ultimele două meciuri şi s-au recunoscut înfrânţi cu scorul de 2-1. Pe un fond de joc bun, componenţii Urbanului au fost lipsiţi de şansă în repetate rânduri în faţa porţii adverse, iar acest lucru i-a împins să scape printre degete toată zestrea de puncte. Veniţi după două victorii consecutive, componenţii Urbanului au lăsat senzaţia că pot obţine un rezultat pozitiv şi împotriva ilfovenilor. În debutul jocului, Titu a avut în două rânduri şansa deschiderii scorului, dar „satelitul” Concordiei a scăpat de fiecare dată nevătamat. În prima fază, şutul lui Neguţ s-a oprit în transversală, iar în doua, execuţia lui Ivaşcu a ocolit de puţin buturile lui Gudea. Câteva minute mai târziu Neguţ are golul în vârful „bocancului”, dar acesta ratează preluarea din zona careului mic. După ce a scăpat ca prin urechile acului cu poarta neperforată, a doua echipă a Concordiei înclină rapid terenul şi loveşte necruţător buturile lui Mişa, prin Albu (17). Riposta Urbanului apare imediat, iar Ştefănescu readuce echilibrul pe tabelă, după ce îl învinge pe Gudea, printr-o lovitură de cap din şase metri, la jumătatea reprizei.

Sarabandă de ratări pentru Titu în actul secund

În repriza a doua Titu a rămas cu ocaziile de gol, iar adversarul cu reuşita victorioasă, realizată de Ciobanu, în minutul 54. La capătul celui de-al doilea gol ilfovean, jucătorii Urbanului s-au întrecut în ratări la poarta adversarului. Rând pe rând, încercările de gol ale lui Mirescu , Ivaşcu, Caramalău şi Neguţ, fie s-au oprit în braţele lui Voicu, fie au ocolit ţinta căutată. Mai mult de atât, sutul lui Ivaşcu, din lovitură liberă (81) a lovit, transversala, pentru a doua oară. Pe final de joc, Chiajna 2 a rămas în inferioritate numerică, după ce Savu a fost eliminat din cauza cumului de cartonaşe galbene. La eşecul din această după-amiază a contribuit într-o anumită măsură şi arbitrajul modest arătat de brigadă focşăneană. Chiar dacă a pierdut nemeritat disputa cu „satelitul” Concordiei, Titu va rămâne în continuare în primele şase locuri din seria C3. De asemenea, componenţii de pe „Orăşenesc” şi-au propus să răzbune această înfrângere la limită runda viitoare, împotriva Astrei 2 Giurgiu.

Urban Titu – Concordia 2 Chiajna 1-2 (1-1)

Marcatori: Ştefănescu (23)/ Albu (17), Ciobanu (54).

Urban: Mişa – Ştefănescu, Vlad, Caramalău, Mirescu – Dicu, Ivaşcu, Bălşanu, Rădescu (83 Fieraru) – Neguţ, Roman (73 Nedelcu). Antrenor: Cristi Bădoiu

Concordia 2: Gudea (73 Voicu) – Calu, Ilie, Albu, Savu – Pencea – Răsdan, Jallow (86 Ciumacenco), Moldovan (73 Twumasi), Ciobanu – Anton (90 Militaru). Antrenor: Laurenţiu Diniţă.

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 180.

Au arbitrat: Gică Mihai – Cristian Voicu, Ionuţ Paraschiv (toţi Focşani). Observatori FRF: Petre Radu (Bucureşti) şi Constantin Mara (Predeal).

Cartonaşe galbene: Ştefănescu (55), Mişa (65)/ Moldovan (65), Calu (73), Savu (75, 85), Twumasi (80), Voicu (90+2).

Cartonaş roşu: Savu (85).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial