29 martie 2024
Urban Titu, față-n față cu Viitorul Constanța!

Urban Titu, față-n față cu Viitorul Constanța!

titu 2Impresie frumoasă lasată de Urban în amicalul cu Viitorul

 

Urban Titu a încheiat printr-o înfrângere amicalul de gală susţinut, în nocturnă, în faţa Viitorului Constanţa. Înfruntarea de pe „Orăşenesc” s-a caracterizat ca fiind una de pregătire, unde tehnicienii ambelor echipe au vrut să vadă la lucru şi jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc în jocurile oficiale.

În partida cu formaţia lui Gică Hagi, Urbanul a încercat să opună o rezistenţă pe măsură adversarului, dar diferenţa de eşalon s-a făcut remarcată pe tabelă, încă din prima repriză, când D. Nedelcu (32) şi Bonilla (35) l-au învins fără emoţii pe Iordan. De asemenea, în actul secund, Viitorul a mărit ecartul, când Iacob (54) şi Coman (84) au mai punctat în alte două rânduri.

Replica Urbanului împotriva componentei Ligii I a venit de la Neguţ (9), O. Stan (17), Corbu (59), Ivaşcu (66) şi Pâslaru (75), dar şuturile acestora fie au fost blocate de Balauru, fie au ocolit de puţin poarta acestuia. Pe de altă parte, în repriza secundă, Viitorul a irosit o lovitură de la 11 metri prin Ianis Hagi. În urma meciului din această seară a rămas faptul că iubitorii de fotbal din Titu şi împrejurimi au putut vedea un adevărat regal fotbalistic. Mai mult de atât, spectacolul sportiv a fost completat la cel mai înalt nivel şi de numeroşii spectatori prezenţi în tribune.

De asemenea, la finalul jocului, sute de fani l-au acostat pe Hagi pentru a-i cere autografe sau a face o poză cu acesta. După această înfruntare amicală, jucătorii Urbanului au pus punct unei jumătăţi de sezon bune, unde au realizat o clasare în primele cinci locuri ale seriei C3. Tot după meciul cu Viitorul, aceştia au intrat într-o binemeritată vacanţă, care se va întinde până aproape de jumătatea lunii ianuarie a anului viitor.

 

Declaraţii

 

Adrian Neaga – antrenor Urban: „Mă bucur că am avut şansa să jucăm împotriva unei echipe de Liga I. Îmi felicit jucătorii că au înţeles să mai rămână patru zile în plus la antrenament, după ultima etapă a turului, pentru a evolua cât mai bine în acest meci. Mulţumesc echipei oaspete şi lui Gică Hagi că au accepetat să joace împotriva noastră. Urez multă baftă Viitorului în meciurile din campionat, iar jucătorilor mei vacanţă plăcută! Mi-aş fi dorit ca lumea prezentă în tribune în această seară să fie lângă noi şi la meciurile din campionat. Sper ca din retur să avem mai mulţi spectatori alături de noi. În meciul cu Viitorul m-a mulţumit evoluţia echipei mele”.

 

Gheorghe Hagi – antrenor Viitorul: „Pentru noi a fost un meci de pregătire în care ne-am dorit să folosim jucătorii care au evoluat mai puţin campionat. Am făcut un meci bun şi am marcat de multe ori. Am făcut un antrenament bun, care ne va prinde bine în meciurile viitoare. Titu are jucători tehnici care m-au impresionat, atât în prima repriză, cât şi în a doua. Rică Neaga are potenţial de antrena mai sus”.

 

 

Urban Titu – Viitorul Constanţa   0-4 (0-2)

 

Marcatori: D. Nedelcu (32), Bonilla (35), Iacob (54), Coman (84).

 

Urban: Iordan – Pâslaru, Avram, Ştefănescu, Mirescu – Ivaşcu, Dicu – Neguţ, Cârstea, Rădescu – O. Stan. Au mai jucat: M. Mihai – Corbu, Petculescu, Lică, Militaru, Tuţă, E. Nedelcu, A. Stan. Antrenor: Adrian Neaga.

 

Viitorul: Balauru – Nikolov, Hodorogea, Perju, Puţanu – D. Nedelcu. R. Marin, Pană, Vână, Deerman – Bonilla. Au mai jucat: Tordai – Torişte, Iacob, D. Gheorghe, Casap, I. Hagi, Mărkuş, Coman, Neniţă, Boitos. Antrenor: Gheorghe Hagi.

 

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 800.

 

Au arbitrat: Iulian Călin – George Neacşu, Romică Bârdeş (toţi din Piteşti).

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial