28 martie 2024
Urban Titu, de la extaz, la agnonie!

Urban Titu, de la extaz, la agnonie!

urbanUrban Titu a lăsat în disputa cu Atletic Bradu într-o măsură senzaţia că poate bifa prima victorie din returul campionatului. Cu Tibi Calofir în zi de graţie, echipa de pe „Orăşenesc” a început foarte bine jocul, dar în cele din urmă, drumul de la extaz la agonie s-a dovedit a fi unul prea scurt pentru aceasta. În minutul 13, Urbanul a deschis scorul prin Calofir, dintr-o lovitură de la 11 metri, obţinută de Albu, la capătul unui contact cu portarul Priseceanu, în suprafaţa de pedeapsă argeşeană. Durata bucuriei pentru dâmboviţeni nu a ţinut mult, pentru că Atletic a restabilit egalitatea prin Rădescu (15), după care a preluat conducerea pe tabelă, în urma reuşitei lui C. Şerban (20). Cu un sfert de oră înainte de pauză, Calofir a adus Urbanul la egalitate cu Bradu, după ce a atins „dubla” ,printr-o execuţie magistrală sub transversală, de la 25 de metri. În momentul când echipele se pregăteau de intrarea la vestiare, scorul a devenit 2-3, după ce C. Şerban a mai înscris o dată pentru Atletic. Debutul actului secund a găsit Urbanul în terenul advers şi pe Calofir aflat din nou în zodia golului. La doar opt minute de la reluare, „13”-ul Urbanului a reuşit „tripla” şi a restabilit încă o dată echilibrul pe tabelă. După al treilea gol al lui Calofir, Titu a avut şansa de a prelua conducerea, dar Moruz, Calofir şi Lupu au ratat ţinta. Pe final de joc, Bradu a arătat mai multă prospeţime, fapt ce a dus să mai marcheze de alte două ori prin Ruţă (70) şi Rădescu (89). Etapa viitoare, Titu va evolua în deplasare, în compania lui Sporting Roşiori, într-un meci programat în Vinerea Mare a Paştelui.

Urban Titu – Atletic Bradu 3-5 (2-3)

Marcatori: Calofir (13-pen, 30, 53)/ Rădescu (15, 89), C. Şerban (20, 44), Ruţă (70).

Urban: Drăguşin – Ghioacă, I. Şerban, Vlad, Lupu – Moruz, Tuţă (46 Gârniţă), Albu, G. Ion – Sima, Calofir (82 Moraru). Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

Atletic: Priseceanu – Lazăr, Ştefănescu, C. Şerban, Marin – Constantinescu (46 Aria), Cârstea, Ruţă (90 Stan), Traşcă (75 Pâslaru) – Rădescu, Murineanu. Antrenor: Marius Priseceanu.

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 100.

Au arbitrat: Alina Peşu – Cristian Pătraşcu (ambii din Craiova), Ionuţ Măndiţă (Tunari).

Observatori FRF: Ion Ştefan (Buzescu – TR) şi Florin Petrescu Craioveanu (Bucureşti).

Cartonaşe galbene: Sima (60), Moruz (77).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial